• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziewczyny waga waga, ale ważne ile w tej wadze jest tłuszczu. Tylko to chyba lekarz albo dietetyk jest w stanie ocenić. Ja np. mam 170 cm i waze 60 kg - niby normalnie, a lekarz powiedzial ze mam tyle tluszczu, ze ciezko mu znalezc moja watrobe :zawstydzona/y:

reklama
13x13 czasami odpuszczenie jest sposobem na spełnienie tego marzenia. A wiadomo co mogło spowodować to plamienie ?

Nie wiem co to za plamienie, naczytałam się że to przez progesteron może być. Byłam wczoraj u nowego lekarza ale ten konował powiedział żeby się nie martwić i nic nie powiedział. Zdałam się na intuicję -a 20-23 dc to dobry czas na to badanie jeśli jest plamienie.
Wiem ze czasem lepij odpuścić ale jak już odpuszczę to chyba na długo...

Ale macie dzis tematy-hihhi.
Ja nigdy do chudzinek nie nalezalam,ale tez nie bylam zadnym monstrum-hihi.
Jakies poltora roku temu zgubilam w 4 miesiace ponad 20kg.Nie mialam opracowanej diety tylko uwazalam na to co jem i co drugi dzien dwie godziny cwiczen.
Moj brat byl moim trenerem(hihi) i pamietam jak mu za wolno biegalam to lal mnie po tylku wieszkiem hihi.
No a pozniej w ciagu tego poltora roku nie cwiczylam i sie przytylo(choc jeszcze w zapasie mam pare zgubionych kg).Z reszta jak bylam w pierszej ciazy to od poczatku mialam apetyt i to glownie na slodycze...wiec tez troche przybylo...
Postanowilam,ze bede sie odchudzala od polow kwietnia,ale doieszialam sie o ciazy i nici z odchudzanka przynajmniej na jakis czas...

Koti81 zrobiłam błąd że nie poszłam do swojego stałego gina -on jest naprawdę super -wytłumaczy, powie co, dlaczego, jak i po co -wiadomo na czym się stoi. Teraz kazał mi się sprężyć ze starankami zrobić test i przylecieć do niego jak tylko będą II kreski. Ale nie wiem kiedy go zrobić zeby nie za wcześnie -wiem że jak @ nie przyjdzie ale to sie tak ciągnie... a ja nie chcę się rozczarować bo i tak juz świruję.

Agnieszka0240 lepiej parę kilo więcej i dzidzia niż chudy tyłek. dobrze ze nie doczekałaś tego chudnięcia

Ostatnia edycja:
Witam!

[video=youtube;RaNpR83y9Ig]http://www.youtube.com/watch?v=RaNpR83y9Ig&feature=related[/video]

Uwaga: oglądanie tego filmu grozi płaczem ale to oczyszcza dusze:)
Pozdrawiam cieplutko..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry