• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Przyszła mamusiu dziś ja jestem truskawkowym potworkiem chyba -na śniadanie truskawki z serkiem waniliowym, na drugie śniadanie truskawki ze śmietaną -mniam:-)

AgnieszkaAJ trudno się cieszyć kiedy w serduszku smutek gości:-( doskonale rozumiem -mi też każdy każe się cieszyć z różnych rzeczy a dla mnie to bzdury jakieś -ale w Twoim przypadku spełniają się choć niektóre Twoje marzenia -pamiętaj ze kobieta uśmiechnięta i zakochana jest piękna -bądź taka tego dnia -czego z całej siły

Nikki !!! faktycznie po 13tej o ludzie!!!:szok: ale ten czas mi tu leci -ja czytam o wszystkim w necie 50 razy aktywowałam kartę przez jakiś dziwny głosowy system i prawie teleon na tym ucierpiał.... ach te nerwy:angry:

Koti81 ja odpuściłam sobie wiarę w siebie w tym miesiącu (ten ból brzucha i plamienia mnie przeraziły) ale w każdą z was wierzę bardzo:tak: i czekam tutaj na cudowne wieści

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry