Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny wybaczcie ale napiszę to..
Swojego czasu jak zaczynałam "karierę" na tym forum też potrzebowałyśmy wygadania..I plotłysmy tak jak Wy teraz. Dziewczyny zwróciły nam uwagę że przez te produkcję nie da się doczytać ważnych informacji od niektórych osób i dlatego został stworzony wątek ODSKOCZNIA, gdzie dziewczyny gadają o wszystkim - tak jak wy dzisiaj..Wtedy myślałam że się czepiają, że zabraniają pisać a teraz w 10000% procentach je rozumiem..Znikają mi posty brzuchatek - selenki, pixelki, kasi, wróbelka, Agi AJ, Edytki ( która pisze raz na ruski rok ), Angelki...Potrzebowałam porady w sprawach medycznych i mój post też zniknął - więc go w końcu skasowałam, bo i tak nikt by do niego nie dotarł..Nie było mnie tu na wątku 2 godziny i miałam do nadrobienia 20 stron..Nie wyrabiam poprostu..
Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam..ale ten wątek przestaje być "ciążą po poronieniu"..
Pamietajcie że to tylko moje zdanie.