• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
CARRI nie na lato a dla zdrowia mnie juz tchu brakuje
rownie dobrze to moze byc przyczyna mojej straty
pisalam kilkanascie stron wczesniej ze mam 30 kg za duzo
boje sie ze w koncu to moje obrzarstwo sie zle skonczy

Cześć. Mnie też troszkę przeraża ta produkcja, ale Olcia jest niekonsekwentna, bo to Jej post z dzisiaj - zdecydowanie nie o ciąży po poronieniu ;-)
dziewczyny przepraszam...no muszę...

właśnie wlazłam w spodnicę w którą nie mieściłam się od ciąży.. :)))))))))))))))))))))))))))))))) i zapiełam się i jest ok, suwak nie trzeszczy :)))))))))))))), więc się zmierzylam a z bioder spadło mi 7 cm...uwierzycie? w tydzien czasu????
A tak serio, to ja nie nadążam i faktycznie pobieżne czytanie postów nic nie daje. Angelka jesteś jedną z nielicznych, która jeszcze zauważa moją obecność - lub jej brak. Moich postów jest malutko i nie umiem się przebić, a niejeden raz potrzebowałabym kilku słów wsparcia. Pozdrawiam.

Edytka,AgaAj, Hania (nasz nocny marek) i całej reszcie nie przeszkadzało by nawet najzwyklejsze pogaduszki były tutaj na głownym forum. Uwazam ze nie powinno sie rozdzielac tego , gdyz naprawde zdesperowana osoba zobaczy ze mozna z tym zyc, swobodnie o tym rozmawiac dzielic sie bolem, radoscia i watpliowosciami..... tak było zawsze

Ale ja się cieszę, że Was dzisiaj tyle, bo zazwyczaj jak zaglądałam to nikogo, a pisanie postów w przestrzeń to żadna frajda. Olcia, ale nie zdążyłam doczytać jak wyniki?

reklama
Wczoraj "warowałam" na forum, bo zrozumiałam, że wyniki będą wczoraj o 13-stej. A wytłumacz niedouczonej, czy robiłaś ją tak wcześnie, czy kciuki mam trzymać nadal? Czy zostawić na następny cykl?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry