• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Selenko jak ten suwaczek mknie do przodu !!! Jeszcze troszke i bedziesz miała córeczke przy sobie :-)

Olu starac sie o dzidzie bede pod koniec wakacji , ze wzgledu na meza ale i tak sie juz ciesze..... ;-) I nie smutaj sie chc nie mamy grobu dla swych dzieci
Ale i ty i ja myślimy o naszych dzieciach, kochamy je i brakuje ich tutaj
A one i tak wiedzą, że mama je ciagle kocha i pamieta...nawet gdy zapali pod jakimkolwiek krzyzem znicz ........

Człowiek przez całe życie zbiera coraz to nowsze doświadczenia, uczy się przez całe życie i nie można niestety cofnąć czasu trzeba żyć dalej bogatszym o nowe wiadomości a nie można rozpamiętywać tego co można by poprawić w przeszłości - niestety życie jest okrutne. Chciałabym tylko, żeby niektórych zdobytych doświadczeń i wiedzy nie musieć wykorzystywać w przyszłości.

Zgadzam się z Carri

no wreszcie sie dokopałam do konca bWaszych postów

IŁAWIANKA dziękkuję ale Twojej niuni tez nic nie brakuje
no więc tak bylam po recepty dla Werci a pani doktor się do mnie dobrała bo sie jej mój oddech nie podobal
cisnienie 140/80
waga lepiej nie mowic wzrostu tez nie wiele
i jutro z rana siusiu do kubeczka i pobranka chyba z 6 badan krwi zlecila
i zapisała tabletki na odchudzanie tzn wspomagajace od jutra zaczynam i mam nadzieje ze wytrwam

pisalyscie o grobkach naszych Aniolkow ja swojego tez zostawiłam w szpitalu ale przypomnialam sobie teraz ze znalazlam na cmentarzu grobek a na nim napis"NN CHŁOPIEC" popytałam pana ktory na cmentarzu pilnuje porzadku i dowiedzialam sie ze znaleziono dzieciatko na smietniku nikt tego grobu nie odwiedza
jutro sobie tam pojde zapale swiezuszke postawie kwiatuszka
to bedzie dla NN i mojego Aniołka wspolny grobek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry