• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Olu za wszystko... CSI leci Polsacie

Gabrysia nie ale tam było łatwiej wszystko załatwić.. i zakład pogrzebowy i cmentarz i kwiaciarnia i było tak z uczuciem... bo tutaj to fabryka kasy nikt się nie przejmuje nikim... poza tym mama mówiła ze chce mieć wnusię koło siebie -będzie do niej co rano zaglądała jak będzie jechała do pracy... a tutaj wyjazd na cmentarz to wyprawa..

Carri no coś Ty!!! wiem ze poniosło mnie dzisiaj -to przez ten strajk z gotowaniem

reklama
13x13 -hmm czyżbyś mieszkała w warszawie - bo to jakbym opis stolicy czytała :)
Ja też strajkuję i czekam na męża -węża żeby syna spać polożył.Siedzę na BB i jest mi dobrze.I już.
Strajk czasem dobrze robi

Wzięłaś swoje maleństwo ze szpitala?? Jejku jak ja żałuję że tego nie zrobiłam. Ale nie wiedziałam.

Olu ja też nie wiedziałam -w takim szoku byłam że nic nie wiedziałam. Siostra miała wszystko w jednym palcu -studiuje prawo i wszystko mi powiedziała -i tak musiałam walczyć o urlop macierzyński, zasiłek wypłacą mi jutro bo wiecznie coś... ale wiem ze dobrze zrobiłam. Taka ulgę teraz czuję -a wcześniej się bałam ze może lepiej nie... i to był 11tc...

Gabrysia pewnie ze stolyca.... masakra. Nie jesteś -przed chwilą dopisałam!!!

Witajcie!
Kaska nie pamiętam czy pisałam - ale masz śliczną córeczkę.

Ciąża po poronieniu i szczęśliwe rozwiązanie jest możliwe bo oto moje maleństwo jest przykładem.

Załączniki

• P6180746.JPG
    P6180746.JPG
    27,8 KB · Wyświetleń: 37
No u mnie też 11 tydzień. I jak wyszłam ze szpitala to taka pustke czułam. I takie uczucie że kogoś mi zabrano , że kogoś zostawiłam.. Że przecież to było moje dziecko. Ale za późno sie dowiedziałam że mogłam je zabrać. A teraz jestem mamą Aniołka tylko w pamięci. I to najgorzej boli.

reklama
Iławianka -śliczna!!!!

Dr House się zaczyna -ja uciekam. Życzę dobrej nocki jutro wpadnę z wynikami i znowu przed weekendem zaszaleję na forum. Całuchy i dobrej nocy dziewczynki!!!

Olu Aniołek wie że nie wiedziałaś...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry