• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

No właśnie za krótka druga faza.Tak to było :zawstydzona/y: już zpomniałam.Tyle się wydarzyło od tamtego czasu - od starań o drugie dziecko, że zzupełnie zapomniałam. Pamiętam tylko, że ten clo.. brałam i pomogło. A badanie robiłam faktycznie między 20-23 dc. Ach ta starość... Już pamięć nie ta.

reklama
:tak:Gabrysia heh widze ze nie tylko ja mam problemy z nadrobieniem zaległosci:) Całe szczescie nie jestem sama ;-)
Heh widze ze masz małego rozrabiaka w domu :tak:

13x13 to ty tak duzo piszesz :-)

13x13 - na L-4 to ma sporo czasu :)
Ja niby taż mam L-4 ale jakoś tak trudno mi się zorganizować i w ogóle...no dziś mam lepszy dzień. Może w końcu leki od psychiatry zaczęły działać...

A badanie robiłam faktycznie między 20-23 dc.

Czyli jutro się okaże?? jak będziee w normie to jestem spokojna... oby do rana
Ja jestem na macierzyńskim

Papatki

13x13 to ty tak duzo piszesz :-)

Jeeeejku -przepraszam:-(

Ja za chwilkę uciekam. Dzwoniła do mnie mama i powiedziała ze mojej Wandzi zrobili pomniczek -przyśle mi zdjęcie. Ja zobaczę dopiero 11 lipca... Tak mi się smutno zrobiło -powinna w brzuszku teraz być i rosnąć, fikać koziołki. Zły jest ten świat...

Czyżbyś dzieciątko też straciła podczas wizyty u rodziców? Ja na grób córci pojadę chba za tydzień - też muszę pomniczek wybrać.I to sama, bo mąż wolnego nie dostanie.Buuuuu

reklama
13x13 nie przepraszaj ...... Lubie czytac Wasze posty ,Twoje tez :-)
To ja przepraszam ze to zle napiałam:zawstydzona/y:

Agnieszka nie ma innego wyjscia jak to by BYŁO DOBRZE:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry