• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

A wczoraj mnie zawolala bo niby chciala aby miedzy nami bylo lepiej...
Poprzekrecala pare faktow jak to zwykle bywa...
Nawet juz dostalam wyklad o tym,ze chodzilam do zlego ginekologa(to chyba ja wybieram lekarzy) i ze jak juz by sie dziecko urodzilo to w zadnym wypadku nie karmic piersia bo bla,bla,bla...
No myslalam,ze wpadne pod stol...

Zlej tą małpe i sie nie denerwuj ,powiedz ze na wychowanie dzieci miała juz szanse teraz niech da Tobie:angry::tak:.

reklama
A wiecie,ze nawet nie wiem czemu jest taka przeciwna takiemu karmieniu...
Tzn.mowila,ale ja nie bardzo sluchalam...hihi

W kazdym razie ja mam swoje zdanie i to co mowi nic nie zmieni:)

Gosiak miłej imprezy!!!!:tak:

Gabrysiaa -też w tych dniach miałaś?? ja nie miałam żywej krwi tylko taki śluz brudny lekko... i to nawet nie na wkładce tylko przy siusianiu (jezu przepraszam z te szczegóły ale chcę się dowiedzieć:baffled:) a jeśli tak co się wtedy robi???

A gdzie Ola!!!!?????

Będzie Tęcza!!!!

Moja teściowa to stwierdziła że nam dzieci nie potrzebne. A jak u nas była z córeczką i jej mężęm to bezczelnie się ich pytała żeby o dziecko sie starali bo latka lecą, A szwagierka młodsza odemnie. ALe mi to nie trzeba. Szkoda wogóle gadać o teściowych

A tu dla niej

Załączniki

• 5a5e0deea8.jpeg
    5a5e0deea8.jpeg
    48 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Dobra ja uciekam bo mnie dziecko po zebrach kopie chyba Jej niewygodnie:sorry2:.Buziaczki Słoneczka.

Papapaaaa!!! pogłaskaj brzuszek -maluszek czuje ze mama na kim innym uwagę skupia i się złości -zazdrośnik malutki:tak::tak: dobrze -teraz ma mamę tylko dla siebie

Olu one takie są. Jak ja pojechałam po tym wszystkim do nich -a byłam raz -kiedyś co tydzień jeździłam -to tak jakby nic się nie stało. Nie mam teraz żalu bo w sumie nie wiedzieli jak się zachować -ale to była porażka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry