• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzieki Kochane:)
Juz mi lepiej:)
Wiecie na poczatku bylo jeszcze gorzej bo mialam wrazenie,ze Artur trzymal strone mamusi...Teraz chyba zobaczyl jak jest naprawde.Bron Boze nie buntowalam go przeciwko niej bo to jednak jego matka;jest jaka jest ale matka.
Przeczekalam troche az sam przejrzal na oczy...

reklama
Witam
Dziewczyny - bo teściową to podobno przed użyciem trzeba wstrząsnąć!:)
Moja mnie właśnie odwiedziła i wypadła na pomysł, że weźmie do siebie mojego 4 letniego syna (500 km ode mnie) a my z mężem będziemy ich raz w miesiącu odwiedzać...
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Powiedzialam,że absolutnie dopiero co straciłam jedno dziecko a ona chce mi jeszcze synka wywieźć...

Daa - ja ze staraniami będę czekala do grudnia a nawet do stycznia - muszę mieć zabieg na szyjce macicy-plastykę szyjki (po obustronnym pęknięciu i w sumie 3 zabiegach podszycia)- czy któraś z Was też coś takiego przechodziła??

13x13 a to plamienie to w jakim momencie cyklu masz?ja miałam tuz przed okresem - i było to faktycznie spowodowane niskim progesteronem - brałam clostibegyt - po 2 miesącach brania miałam 2 mies przerwy i okazało się że już jestem w ciąży:)

No i lunęło!!!!

Agniesia -niestety muszą się przestawić na inną kobietę. Ja mam jednych rodziców 400 a drugich 450 km od siebie -i to jest bombowy układ!!! jak przyjeżdżam robię NIC! nie piorę nie sprzątam nie gotuję i szybko spadam do siebie!!! jestem kochaną synową i już:tak::tak::tak::tak:

Motylku no tak myślę!!! wy się będziecie cieszyli a ona będzie marudziła -nie tak, upuścisz -inaczej!!! nigdy!!! powiedz ze lekarz zabronił odwiedzin:tak::tak: bo taka moda jest teraz na taki okres przejściowy czy coś:confused::confused::confused:

Gabrysiaa witaj -2 dni w 18 i 19 dc. wczoraj już nic nie było. Zobaczymy co jutro z wyników wyjdzie. Normy sobie spisałam

A wczoraj mnie zawolala bo niby chciala aby miedzy nami bylo lepiej...
Poprzekrecala pare faktow jak to zwykle bywa...
Nawet juz dostalam wyklad o tym,ze chodzilam do zlego ginekologa(to chyba ja wybieram lekarzy) i ze jak juz by sie dziecko urodzilo to w zadnym wypadku nie karmic piersia bo bla,bla,bla...
No myslalam,ze wpadne pod stol...

Odwiedzic to moze ale po godzinie max to na pewno dam jej do zrozumienia ze juz dosci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Zawsze byłam bezposrednia i ona na to nic nie poradzi a M mnie za to kocha i jest git:-D:-D:-D.

reklama
She, swietne to o antykoncepcji... ale sie usmialam :)
Opuszczam Was dziewczyny, kuzynka zaprosila nas z mezem na grilla. Bede pic winko, poki jeszcze moge :P
Oczywiscie wypije wasze zdrowie - nasze zafasolkowane mamusie :)
A te niezafasolkowane moga wypic ze mna, hihi :)
Jak wroce poznym wieczorkiem zajrze jeszcze jak Wam produkcja postow idzie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry