• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gabrysiaa -też w tych dniach miałaś?? ja nie miałam żywej krwi tylko taki śluz brudny lekko... i to nawet nie na wkładce tylko przy siusianiu (jezu przepraszam z te szczegóły ale chcę się dowiedzieć:baffled:) a jeśli tak co się wtedy robi???
Ja miałam tak na 2 dni przed @ - no i badałam ten progesteron -za słaby był. Ale jak wzięłam clostibegyt - to się poprawił.

Ja tez mam teściiową daleko -ale przed każdą wizytą tak się nakręcam, że meliskę musze sobie wypic, żeby bylo ok...

reklama
moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg
Ja swojej nic nie mówiłam. NIe chciałam żeby wiedziała i mój T też nie chciał. Po co miałam mieć telefony że nam niepotzrebne ale jeszcze cos by wymysliła.

A - no i to też było takie brudne, nie krew.. :zawstydzona/y:

To się zasmuciłam teraz -zmartwiłam bardziej -a brzuch cię bolał albo kłuł??? bo mnie kłuje. Ale byłam u lekarki powiedziała żeby się tym nie martwić... popatrzyła zajrzała i nic. Powiedziała ze badań nie trzeba i nie rozumie dlaczego myślę ze to hormony... nic nie wyjaśniła i tyle. tyle że u mnie do okresu jeszcze trochę... tak się pocieszam

karola322 -Kiedy straciłaś Aniołka??

Beta dodatnia czasem utrzymuje się długo po poronieniu(u mnie tak było). Jeśli wcześniej robiłaś bete i było 0(już po stracie) a teraz nagle 19 to moim zdaniem fasolka:)))

Ostatnia edycja:
Witam po dłuzszej nieobecnosci .....

NIesety nie nadrobie zaległosci wiec wybaczcie mi Jak mnie nie ma tydzie z Wami to juz nie jestem wstanie nic nadrobic....... mnostwo piszecie!

Wszystkie Was serdecznie i Cieplutko pozdrawiam ;-)

13x13 - no nie chciałam Cię zasmucić...Może faktycznie to nic poważnego...Ale lepiej robic badania na własną rekę, bo ja już lekarzom nie wierzę. O nie!
Ale słyszałam, że przy owulacji może być takie plamienie - tylko że u Ciebie to dość późno.No nie wiem.Znajdz jakiegoś ginekologa-endokrynologa on powinien mieć wiedzę na ten temat.

Witaj Carri!
Ano sporo piszą, sporo. Próbuje to nadrobić, ale strasznie trudno.Dziś spędziłam popoludnie przy kompie a mój 4-latek roznosi mieszkanie!!Zalał łazienke wodą, pokój sokiem, pomazał się pisakiem itd..... musze chyba kłaść go spać. i dalej czytać:nerd:

reklama
Wiecie co ja miałam w tym cyklu też takie dwa dni brudzenia. Nie krwawiłam tylko takie brązowe coś.

Noooo... dlatego zrobiłam te badania -juz jestem chora na ym punkcie. Naczytałam się ze w 20-23dc robi się na takie plamienia i na za krótką II fazę -jak wyjda w normie o te dwie rzeczy nie muszę się martwić. nie mam plamień i ak się średnio czuję -taki napięty ten brzuch.

teraz nagle 19 to moim zdaniem fasolka:)))

No właśnie też tak dumamy tutaj i czekamy na kolejne wyniki:tak::tak::tak:

Witam po dłuzszej nieobecnosci .....

Witaj Carri!!! produkcja postów jest taśmowa -ja po nocy od 21 nie mogę nadążyć a i tak mam szczęście ze nie pracuję a S ma na 12 do roboty:szok:

Gabrysiaa -tak jak pisałam Oli jeśli progesteron będzie ok to nic więcej nie jest o tym napisane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry