• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cicho tu jest przez te pogode Ja pisze do Was a oczy mi sie kleja jakbym nie spala swa dni.....:baffled:

She to gdzie ty mieszkasz ??? Moze sie przeprowadze ....
A co klienta ....trzeba uzbroic sie czasem w cierpliwosci ...

13x13 jeszcze lato ma czas by sie pojawic - kilka dni ale to zawsze cos. Hehe jako 4 latka musiałas byc szalona jak miales takie pomysły.....hehe
I ty masz sie nie ukrywac ze swoimi smutkami bo po to jest te forum i poto my jestesmy

reklama
Nic............ popisałabym z Wami ale maz nie chce pozwolic , gdyz mówi ze oczka bola mnie przez te siedzenie przed kompem Tazke dziewczyny ja znikam , moze sie pojawie ale to poznym wieczorem....jak maz zasnie
Milego wieczoru Wam zycze i pozytywnych emocji :-)

Ps.Mam nadzieje ze sie smutac nie bedziecie jak mnie nie bedzie :-)

Cicho tu jest przez te pogode Ja pisze do Was a oczy mi sie kleja jakbym nie spala swa dni.....:baffled:

Ja mam dziś tak przez cały dzień. Żadna kawa nie pomogła. Nic tylko walnąć się do łóżka i spać.

She to gdzie ty mieszkasz ??? Moze sie przeprowadze ....

W Gdyni :-)

A co klienta ....trzeba uzbroic sie czasem w cierpliwosci ...

Wiem, ale miałam mieć wolne do 6 lipca. W innym przypadku nie byłoby tematu. Wkurza mnie, jak ktoś nie szanuje czasu innych, samemu stawiając same wymagania.

Jestem tylko zła, bo mój klient nawalił na całej linii i nie dotrzymał słowa, pojawiając się tuż pzed końcem mojej pracy jak gdyby nigdy nic. Do tego z zaskoczeniem, gdzie ja idę, bo przecież pracuję do 16 a tu dopiero 14:30. Wyjaśniłam mu, że coś mu się pomyliło i że wychodzę o tej, o której kończę pracę. A gula mam potężnego, bo miałam mieć od dziś wolne, a tu ni dudu - muszę w poniedziałek jechać do roboty, by zająć się jego papierami :angry:
No to nieźle Cie klient załatwił. tez bym była podminowana.:tak::tak: Ale juz nie złość się;-);-)uśmiechnij:-D:-D:-D

Nic............ popisałabym z Wami ale maz nie chce pozwolic , gdyz mówi ze oczka bola mnie przez te siedzenie przed kompem Tazke dziewczyny ja znikam , moze sie pojawie ale to poznym wieczorem....jak maz zasnie
Milego wieczoru Wam zycze i pozytywnych emocji :-)

Ps.Mam nadzieje ze sie smutac nie bedziecie jak mnie nie bedzie :-)

Carri kochanie wróc do nas później

No ale chyba z perspektywy czasu nie żałujesz, że mama Cię nie posłuchała?
A ja dziś od kuchni odpoczywam. A cicho tu strasznie - to fakt. To chyba dlatego, że za wczorajsze luźne pogaduchy była reprymenda ;-)

Asiu nie żałuję -siostrę mam wspaniałą. Te 4 lata różnicy zatarły się zupełnie i teraz mam w niej cudowna przyjaciółkę. A w dzieciństwie było jak zwykle między rodzeństwem.:-D:-D
Tu jest coś co znalazłam o roli progesteronu i w ogóle innych hormonów jeśli chodzi o utrzymania ciąży... dość ciekawe bo zazwyczaj wszystko jest na forach...
http://www.ciaza.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=236&Itemid=86

Carri ululaj męża i cichutko do komputera zmykaj;-)

Ostatnia edycja:
Asiu nie żałuję -siostrę mam wspaniałą. Te 4 lata różnicy zatarły się zupełnie i teraz mam w niej cudowna przyjaciółkę. A w dzieciństwie było jak zwykle między rodzeństwem.:-D:-D

No niestety nie znam tych relacji :-( Jestem jedynaczką, która zawsze marzyła o starszym bracie, czyli o kimś nierealnym do spełnienia ;-)

Ale Rodzice na szczęście wychowywali mnie z głową i ludzie jak słyszą, że nie mam rodzeństwa to nie mogą w to uwierzyć :-)

Hejka, melduję sie, niestety nie nadrobie ostatniego tygodnia, napiszcie w skrócie co i jak, jak możecie, bo mi tu net ucieka i nie dam rady, a za parę dni jedziemy jeszcze do Władysławowa a tam już całkiem będę odcięta, pozdrawiam cieplutko

Hejka, melduję sie, niestety nie nadrobie ostatniego tygodnia, napiszcie w skrócie co i jak, jak możecie, bo mi tu net ucieka i nie dam rady, a za parę dni jedziemy jeszcze do Władysławowa a tam już całkiem będę odcięta, pozdrawiam cieplutko

Najważniejszy news to taki, że Karola322 na 99% ma lokatora w brzuszku i taki, że Syla28 wróciła już ze szpitala do domu :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry