• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej dziewczynki
dziekuje za clotrimazol tzn. R dziekuje że interes juz lepiej sie czuje duuuuuuzo lepiej
nawet wy ralismy sie na zakupki i tak zaszalalam ze kupilam Werci wyprawke do szkoly zostal tylko do kupienia piórnik a poza tym jeszcze 4 kartony na skarby i kolderke dla siebie nowiutka bo stara juz sie wyslużyła
mnie dzis @ wykancza nigdy nie mialam tak obfitych jak ta i poprzednia czyli pierwsza po zabiegu tyle ze po tabletkach nie boli
zmykam bo zmeczenie mnie dopadlo no i ssie w brzuchu a dzis pierwszy dzien mojej walki z kg wiec mysle ze jak zasne to przestane byc glodna

reklama
mnie dzis @ wykancza nigdy nie mialam tak obfitych jak ta i poprzednia czyli pierwsza po zabiegu tyle ze po tabletkach nie boli
zmykam bo zmeczenie mnie dopadlo

Jakkolwiek durnie to zabrzmi to mimo bólu i niewygody ja zazdroszczę i Tobie i Oli81 tego, że macie @... Ja ciągle czekam na pierwszą po poronieniu. Miałam objawy, ale już zniknęły. Ech...

no i ssie w brzuchu a dzis pierwszy dzien mojej walki z kg wiec mysle ze jak zasne to przestane byc glodna

Ja też muszę zacząć tą nierówną walkę rozumu z żołądkiem. Bo przestaję mieścić się w spodnie. Dobrze, że to lato. Można grzeszyć jedząc owoce i warzywa zamiast słodyczy...

Ale to od poniedziłaku. W weekend jeszcze dam sobie luz ;-)

SHE ja pierwsza @ dostałam po 37 dniach a druga po 31 a przed zabiegiem zawsze jak w zegarku co 28 dni

co do walki podobno nie powinno sie robic żadnych postanowieć typu : od poniedzialku" bo sie nie udaje lepiej od jakiegokolwiek innego dnia
ja zaczelam od piatku i zamierzam sie zważyc dopiero w piatek za tydzien

She ja dostałam @ po 31 dniach, właśnie mam 5 dzień (końca nie widać). Też się nie mogłam doczekać, bo to oznaczało jakiś powrót do normalności. Jak wrócę z urlopu to idę do ginki.

Witam dziewczyny, mam do Was prosbe.
Napiszcie jakie badania robilyscie po poronieniu i w jakim czasie od zabiegu.
Boje sie ze moj ginekolog stwierdzi, iz przy pierwszym poronieniu nie warto robic badan, wiec wole zrobic na wlasna reke.
I jeszcze jedno pytanie - od wczoraj mocno bola mnie jajniki. Jest mozliwosc, ze 1,5 tyg po zabiegu mam owulacje?
Z gory dziekuje za pomoc

Witam Słoneczka.

Nie wiem czy któras z Was jest z Krakowa ale na wątku "powikłania po łyzeczkowaniu"pisze dziewczyna która moim zdaniem pilnie potrzebuje pomocy w znalezieniu nowego lekarza.Jezeli któras jest z Krakowa to moze Jej doradzie jakiegos dobrego.

Buziaki i dla Was:tak:.

GOSIAK84 co do badan Ci nie pomoge.Co do owulacji to chyba to jest mozliwe bo ja zawsze @ małam 26 dniowa i po poronieniach mi sie to nie zmieniło.Ginekolog mówiła ze szczesciara ze mnie ze nie mam problemu z @.Pozatym róznego rodzaju bóle i kłucia po poronieniu niestety sie zdarzja , ja tak miałam mimo badan nic złego nie stwierdzono.Po porostu musi sie wszystko wygioic:tak:.

Gosiak84 jest też wątek na poronieniach pt badania po poronieniu. Tam dziewczyny piszą dosyć szczegółowo a poza tym można się jeszcze też dopytać. Ja badań jeszcze nie robiłam bo czekałam na @. Idę dopiero po urlopie i wtedy będę uzgadniała z lekarzem co i jak, ale warto jest uzyskać najpierw wiedzę, ponieważ ginekolog w razie czego tak szybko nie spławi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry