Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Straszne.... bardzo mi go żal, był taki kochany.........mój jezyk odszedł do nieba :-( wczoraj zrobił się zimny, dogrzewalam go butelka z ciepla woda, lampą, cieplym mleczkiem. Rano nie chciał jeść :-( . poplakalam sie jak dziecko :-(
Otwórz jakiś sklepikDziewczynki ostatnio was troszkę zaniedbywałam więc dołączę nowe wynalazki ;-)

Śliczne 
Ja robiłam tokso, tsh, cytologię, i usg i chyba tyle.Witam dziewczyny, mam do Was prosbe.
Napiszcie jakie badania robilyscie po poronieniu i w jakim czasie od zabiegu.
musze wam powiedziec ze ciuszki juz mamy wszystkie, co chwila zagladam do szuflady i je oglądam, są takie cudne ze nie moge sie napatrzec, z innymi rzeczami poczekamy do konca lipca.

Ja też mam już 3 szuflady ubrań ;-);-)Bardzo mi przykro :-(mój jezyk odszedł do nieba :-(
Witaj Olu, tak sobie, szczególnie, że roboty w domu sporo i nie ma jak odpocząć. Od tego wsadzania luteiny trzy razy dziennie mam jakąś infekcję, bo niby ręce czyste ale nawet w wodzie bakterie są, no nie wiem.. Dziś zaczynam brać clotrimazol i zobaczymy..Nikki jak dziś samopoczucie???
Oj brzuch boli cały czas niemiłosiernie. Ale tak się "naćpałam" prochami że mnie zmuliły i prawie nie czuje. Strasznie obfita jest ta @. Mam tylko nadzieję że będzie krótsza niz ostatnia.A jak Ty się czujesz? Brzuszek jeszcze boli?