• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam :-)
Dziewczynki ostatnio was troszkę zaniedbywałam więc dołączę nowe wynalazki ;-)
Otwórz jakiś sklepik :tak::tak: Śliczne :tak:

Witam dziewczyny, mam do Was prosbe.
Napiszcie jakie badania robilyscie po poronieniu i w jakim czasie od zabiegu.
Ja robiłam tokso, tsh, cytologię, i usg i chyba tyle.

musze wam powiedziec ze ciuszki juz mamy wszystkie, co chwila zagladam do szuflady i je oglądam, są takie cudne ze nie moge sie napatrzec, z innymi rzeczami poczekamy do konca lipca.
:-D:-D:-D Ja też mam już 3 szuflady ubrań ;-);-)
mój jezyk odszedł do nieba :-(
Bardzo mi przykro :-(

Nikki jak dziś samopoczucie???
Witaj Olu, tak sobie, szczególnie, że roboty w domu sporo i nie ma jak odpocząć. Od tego wsadzania luteiny trzy razy dziennie mam jakąś infekcję, bo niby ręce czyste ale nawet w wodzie bakterie są, no nie wiem.. Dziś zaczynam brać clotrimazol i zobaczymy..
A jak Ty się czujesz? Brzuszek jeszcze boli?

A jak Ty się czujesz? Brzuszek jeszcze boli?
Oj brzuch boli cały czas niemiłosiernie. Ale tak się "naćpałam" prochami że mnie zmuliły i prawie nie czuje. Strasznie obfita jest ta @. Mam tylko nadzieję że będzie krótsza niz ostatnia.
Ja luteine sobie wkładałam dwa razy dziennie. Ale żadna infekcja mi się nie wdała. Różnie to z tymi naszymi organizammi jest.

Nie pamietam juz ale chyba Wam nie pisalam...Ostatnio duzo pisalam z moja kolezanka z liceum.byla w ciazy-termin miala na 17 czerwca.jeszcze wczoraj siedziala na gg i pisalysmy.denerwowala sie,ze jeszcze nie urodzila i nie mogla sie doczekac kiedy zobaczy swoje dzieciatko:)
No i dzis urodzila sliczna coreczke:)
Super sa takie wiadomosci,az sie tak fajnie robi na serduchu:)
Kazda z nas doczeka sie tak wspamialej chwili:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry