• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Szok, prawda? Ja do tej pory wiedziałam, że są kościoły, do których kolejka nowożeńców ustawia się na 2 lata do przodu. Ale żeby knajpy? Uwierzyłam jak jeden z moich klientów brał ślub teraz na koniec maja. Czekał na niego 1,5 roku, bo choć z kościołem problemów nie było, to tyle trzeba było odczekać, by mogli zrobić wesele w swojej wymarzonej i upatrzonej knajpie. :szok:

Ja jako okularnica wiem ;-)

Dieta a wzrok | SOCZEWKI KONTAKTOWE

She, trzeba nad planowaniem ślubu trochę się pomęczyć, żeby mieć, co się chce, a nie to, co akurat jest...;-);-)
Dzięki za arykul!

reklama
No super super:-) będzimy mieli co dzieciaczkom opowiadać:-) samopoczucie dobre tylko ta pogoda mnie dobija:angry: a dziś mam wizytę i nawet jak ginek zrobi USG to i tak pewnie będzie sam pęcherzyk:confused:
Ale pewnie luteinę da albo duphaston... Lepiej pójść wcześniej i dostać jakieś wspomagacze, poza tym taka wizyta działa uspokajająco zazwyczaj.

A sama do tej pory na luteinie jestem.

Witam was dziewczyny jestem już w domu i tak jak pisała mama sówka to była ciąża wczesna i samoporonienie podejrzewam że stało się to wczoraj bo strasznie krwawiłam chcieli mnie zostawić jeszcze dwa ale powiedziałam że idę do domu.beta z 21.45 zeszła do 10.21 więc lipa.
Diewczynki moje kochane muszę was przeprosić ale narazie nie będę zaglądała na bb bo muszę odpocząć dziękuję że byłyście i jesteście ze mną ale ja już nie mam siły do tego wszystkiego wszystko nam się wali i w ciągu 3 miesięcy dwa poronienia muszę naprawdę odpocząć cieszę się waszym szczęściem i jesteście kochane ale brak mi sił.
Nie wiem teraz czy mamy czekać ze straniami bo nic mi nie powiedzieli na pewno nie chcemy nic na siłę i muszę wyluzować bo nic wtedy nie wychodzi.
Dziewczynki będę was czytała i czasem pisała ale naprawdę muszę odpocząć. Bo już nie mam siły płakać
buziaczki i jeszcze raz dziękuję za wszystko

Ale pewnie luteinę da albo duphaston... Lepiej pójść wcześniej i dostać jakieś wspomagacze, poza tym taka wizyta działa uspokajająco zazwyczaj.

Cyniczna nie wiem czy coś dostanę, bo ostatnio miałam pusty pęcherzyk, wieć wcale nie było Dziudziusia i dlatego miałam zabieg...ale zobaczymy:tak:

Oj to czekamy na wieści :-)
Mamo Sówko, ja też źle już reaguję na tą pogodę, a zwłaszcza brak słońca.Czekam na relację z usg no i może jakąś foteczkę?:-D Na którą idziesz?

Oczywiście, że się odezwę jak tylko przyjadę od lekarza:-) dopiero po 18 idę, ale siostra pojedzie wcześniej mi zająć kolejkę, bo tam kto jest pierwszy ten lepszy i jakbym pojechała po 18 sama to może o 21 by mnie przyjął:-p

My ślub zaczęliśmy planować w październiku w tamtym roku, ale jak zaczęłam dzwonić po salach to się załamałam:angry: a kiedyś na początku jak bylismy razem to się śmiałam, że chciałabym ślub w maju, a że jesteśmy ze sobą od 23 to właśnie tak:-) a siostry się śmiały, że 23 maj wypada już w 2009 roku (byliśmy ze sobą od 2007) i w jednej super sali był wolny tylko ten termin, a na cały rok zajęte, bo coś tam wypadło:-) przypadek???:tak:

Ja tylko na chwilke ....dzis mnie raczej nie bedzie z Wami moze wieczorem ale nie wiem ..... Glowa mi tak peka ze nie idzie wytrzymac:-( Moze to przez tego torbiela co mam , szczerze nie wiem Ide wzisac jakas tabletke i mykam sie polozyc:-(
Trzymajcie sie

reklama
dzięki za zaproszenie,może kiedys wpadne albo Ty do mnie??:-)
póki co wybieram sie do Twojej lekarki:-)
zaraz mam audyt ISO 9001/2008-ciekawe czy mnie pomęczy
Pan miły i przystojny wiec nie mam nic na przeciw hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry