Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczynki będę was czytała i czasem pisała ale naprawdę muszę odpocząć. Bo już nie mam siły płakać
buziaczki i jeszcze raz dziękuję za wszystko
w jednej super sali był wolny tylko ten termin, a na cały rok zajęte, bo coś tam wypadło:-) przypadek???[/COLOR][/FONT]
Witam was dziewczyny jestem już w domu i tak jak pisała mama sówka to była ciąża wczesna i samoporonienie podejrzewam że stało się to wczoraj bo strasznie krwawiłam chcieli mnie zostawić jeszcze dwa ale powiedziałam że idę do domu.beta z 21.45 zeszła do 10.21 więc lipa.
Diewczynki moje kochane muszę was przeprosić ale narazie nie będę zaglądała na bb bo muszę odpocząć dziękuję że byłyście i jesteście ze mną ale ja już nie mam siły do tego wszystkiego wszystko nam się wali i w ciągu 3 miesięcy dwa poronienia muszę naprawdę odpocząć cieszę się waszym szczęściem i jesteście kochane ale brak mi sił.
Nie wiem teraz czy mamy czekać ze straniami bo nic mi nie powiedzieli na pewno nie chcemy nic na siłę i muszę wyluzować bo nic wtedy nie wychodzi.
Dziewczynki będę was czytała i czasem pisała ale naprawdę muszę odpocząć. Bo już nie mam siły płakać
buziaczki i jeszcze raz dziękuję za wszystko

a co do strachu -masz rację -może będzie i mi lżej po 11 tygodniu, ale tak naprawdę nie będę spokojna...

No i gratuluję zaręczyn -niech żyje dobrowolne niewolnictwo

a jeśli chodzi o przypadek to nam też termin ślubu się cudem trafił tak szybko od zaręczyn...
oj z tym hop-dzidziusiem to mi się bardzo podobało
pozdrawiam!!Mama sówka... ja z takim może dziwnym pytaniem... jak odmienić Twój nick?? mamo sówko?a jeśli chodzi o przypadek to nam też termin ślubu się cudem trafił tak szybko od zaręczyn...

długa historia zapewne z "sówką". Ja rzeczywiście mam na imię Agata... to jest bardzo ładne imię -nie wiem dlaczego Twojej siostrze się nie podoba
nie jest zbyt popularne -więc nie ma problemu ze jestem 6 Anią w pracy... a Agaty są silnego charakteru zazwyczaj -niektórzy mówią wredne ale to to samo
Agatko, przykro mi, że w sobotę będziesz musiała się z tym wszystkim zmierzyć... W sumie już np. jutro mogłabyś test robić... Jak myślisz?
niestety jestem żoną świadka i będę musiała przynajmniej ładnie wyglądać... dlaczego nie ma żadnych dozwolonych rozweselaczy???