• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

wystarczylo stworzyc 3 nowe watki i juz haja... tylko ze to forum chyba nie jest czyjąs prywatna własnoscia a ja o za i przeciw pytałam wczoraj jakos nikt tego nie zauwazyl.... ja stąd uciekam, pozostawiam miejsce dla nowych aniolkowych mam (oby jak naj mniej ich było)

pozdrawiam wszystkie oburzone; a tobie edytko dziekuje za pomoc bo najbardziej mi pomoglas ze wszystkich tutaj dziewczyn

reklama
dziewczyny proszę zastanówcie się dlaczego my się tu wszystkie znalazłysmy
połączyła nas wielka tragedia i ból a czuję jakbym stała gdzies na targowisku

nie będę wymieniać nikogo z nicka bo wszystkie uwielbiam każdy nowy Aniołek wywołuje u mnie żal
czekam niecierpliwie na każdą nową fasolkę
obecne fasolki dają nadzieję a dzidziusie sprawiają że się uśmiecham
chcę żeby każdej z nas się udało bez wyjątku i chcę żebyście zaprzestały tego czegoś co tu się dzieje tego uciekania na inne wątki obrażania się
każdy ma prawo do własnego zdania ale na litość WRACAJCIE

nie wiem o co chodzi nie rozumiem co się dzieje dlaczego tak się stało
ach chyba pojde sie połozyc
chce tylko zebyscie wiedziały ze niepotrzebne to wszystko - przynajmniej tak mi sie wydaje

"Ps mam prośbe o wklejanie teraz takich info na nowym wątku, bez obrazy ale malutko piszesz a niektore dziewczyny tutaj duzo pisza (w tym ja) no i jak znam życie trudno będzie sie potem twojego posta doszukac innym... tutaj będziemy chyba pisac tylko o planowaniu ciąży po poronieniu i ogólnie pewnie będziemy klepac... odpisywac innym pocieszac pisac o obawach itd "

nie wiem co w tym było obraźliwego, chyba jedynie to że mysli sie także o innych
Pati, dla mnie też nie było w tym nic obraźliwego i wiem, że chciałaś dobrze, szkoda, że nikt tego nie zauważył..

czytałam Was ale nie pisałam jakos nie mialam nic do napisania w temacie
dziwnie sie czuje ale dieta skutkuje jutro kontrola u lekarza ale ja juz wiem ze jest swietnie bo w 6 dni zgubilam 3 kilo
powoli biore sie za gimnastyke
musze wyrobic kondycje zeby moc spokojnie potem 9 miesiecy sie lenic

a dziękuje Wercia ostatnio miewa humory a prawko stoi w miejscu niestety nie zdażyłam nic załatwić przed wyjazdem i dopiero za jakies dwa i pół tygodnia jak wróce to się za to zabiore no dobrze koniec wyrzutów zresztą zupełnie nie potrzebnych jak tam wasze brzuszki jak Wercia i fasolinka no chyba że NIKKI masz jakies przeczucia
Kasiu, ja czekam na piątkową wizytę, mam mieć usg, a czuję się ok, tylko mam niestety infekcję leczę ją clotrimazolem.... A jak ta Twoja dieta się nazywa? Ja po porodzie muszę się wziąć za siebie!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry