Dzień Dobry, moje dziecko dzisiaj aż 2 razy się w nocy obudziło, ok. 1:00 i potem przed 5:00, no i po piątej chciało się bawić a nie spać. W końcu usnął po 6:00 i jak się obudził o 9:00 to ja mu nie dałam od razu spać tylko go nakarmiłam, przewinęłam, przebrałam i zagadywałam, że dopiero prawie o 10:30 zasnął. Zobaczymy jak długo będzie spał, bo przed chwilą go z rąk na łóżko przełożyłam.
Lenka, przykro mi, że też tutaj musiałaś trafić. Wszystko zależy od Twojej psychiki. Tu na forum Mirka chyba zaszła w ciążę zaraz po pierwszej @ i od marca tuli swojego Adrianka. Mam też koleżankę, która też po @ zaszła w ciążę i synek ma już prawie 4 latka. Jednak tak jak radzą dziewczynki warto wybrać się do gina po pierwszej @, żeby sprawdzić czy wszystko się dobrze zagoiło.
Pixelka, Laura to śliczne imię. Moich znajomych córeczka ma tak na imię i to kochane dziecko, bardzo ją lubię.
Kaska, widocznie masz teraz taki etap, daj sobie jeszcze trochę czasu. To pewnie strach przed tym, że sytuacja mogłaby się powtórzyć. A na urlopie postaraj się zrelaksować, chociaż będziesz bez męża. Może chwila rozłąki też Wam się przyda?
Idę może uda mi się trochę poprasować, bo mam całą stertę, a na balkonie wisi następne...