Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
trzymam kciuki...to krwawienie masz jeszcze po zabiegu?? mnie juz dzis prawie ustalo - teraz mam takie wodniste niz krwiste...caly czas czytam, ale nie wiem co pisac... w pt ide do gina na kontrole, pomódlcie sie prosze zeby obyło sie bez zabiegu bo sie okarze czy sie dobrze wyczyscilo... ja do dzisiaj plamie ale tylko troszeczke... trzymajcie sie ciepło i wybaczcie mi ze nie pisze
Witaj Pati, jak krwawisz, to znaczy, że się macica oczyszcza, trzymaj się!!caly czas czytam, ale nie wiem co pisac... w pt ide do gina na kontrole, pomódlcie sie prosze zeby obyło sie bez zabiegu bo sie okarze czy sie dobrze wyczyscilo... ja do dzisiaj plamie ale tylko troszeczke... trzymajcie sie ciepło i wybaczcie mi ze nie pisze
Aga0240, to dalej trzymam kciuki, uważam, że usg to podstawa dobrego samopoczucia mamy!!Pati b trzymam kciuki aby obylo sie bez zabiegu.
Kochane ja jeszcze chwilke z Wami posiedze i zmykam do lozka.
Jutro na 8.20 pedze na pobranie krwi(odnosnie zwiekszenia dawki leku na tarczyce) a pozniej na 9 do tej kliniki o ktorej Wam pisalam.
Zobacze jak tam bedzie.