• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
DZIEWCZYNY wy tu produkujcie posty zebym miala co jutro robic przez cały dzień a ja ide sie kłaśc bo okropnie sie czuje..mam dreszcze! no i sie do męzulka poprzytulam bo go zaniedbuje ostatnio przez to forum:-)

jak nie bede mogła znowu zasnąc to zajrze..

buziaki i do jutra

dziewczyny czy Wy też tak jak ja nie lubicie chodzić do pracy???
Aktualnie mam pracowstręt! Jak sobie pomyslę że jutro znowu o 6 rano wstać i do pracy mam iść to mi niedobrze!

marlena mozna samemu zrobiuc malibu z mleka kokosowego, ale lepiej kupic gotowy likier:-) ja sobie przywiozłam wielką butlę z Czech:-)
ale są tez podróbki BAZILIO sie nazywa i jest pycha róniez jak malibu!!

reklama
syla - jutro pewnie mnie nie będzie bo wkońcu musze coś probić w domku..i iść wkońcu do tej księgowej i załatwić te papiery do ZUS potem jeszcze przydałoby się pomyslec o prezencie dla męzulka i wogóle pozapłacać rachunki i wiele spraw o kótrych mi się nawet gadać nie chce a co tu dopiero robić ...bleee

Omelka ja lubię to co robię...nawet jak w domu siedzę to wolałabym czasami w pracy być... ale ja jak wiecie kocham to co robię...i pewnie to dlatego..

marlenko - tylko malibu i mleko skondensowane..albo zwykłe (ale po zwykłym pianka się nie zrobi ale efekt jest - tzn smak) a potem do shekera i robisz pianę albo po porostu wymieszasz i gotowe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry