• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ja wróciłam do pracy 12 go maja! po pieciu tygodniach L4!
I juz zdązyli mnie przez ten miesiac wykończyć! Jak to u nas mówia " rzeczy niemożliwe robimy od reki, na cuda trzeba troche poczekać"!! szefostwo chciałoby zeby zrobic wszystko co normalnie zajmuje tydzień - w jeden dzień!!

Słodziutka gdzie pracujesz? albo raczej czym sie zajmujesz?
Ja pracuje w centrali banku i niestety nie robie tego co lubie no bo jak mozna lubic grzebanie w papierach i wlepianie oczu w komputer 9-10 godzin dziennie!

Sylwia mam ten sam problem, w sumie to co potrzebuje to ma... a jak nie ma to są pewnie rzeczy nie na moją rękę..tzn za drogie.. myślałam o łańcuszku takim grubym ze srebra (bo złoto za tanie:-);-)) i do tego bransoletkę ale kupił sobie ostatnio dużo innych kompletów męskich wisorków że znów jak kupię to to nie będzie chodził w tamtych .... więc dobrze ze nie kupiłam dzisiaj na gorąco tego kompletu...tylko dałam sobie czas do namysłu...

Tylko odwieczny problem został co kupić?

reklama
Omelka - zajmuje się handlem...a ja handel UWIELBIAM od najmołodszych lat, trenuję już ten sport od kilkunastu lat i nadal kocham to co robię..
Sylwia no to dobrej nocki i słodkich przytulanek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry