• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Austria i Polska do domciu... i tak się kończy przygoda z mundialem....hehe a ja choć wiedziałam bo rozum mówił nie..ale serce chciało wierzyć że uda się chłopakom...ale znów serce przegrało z rozumem...NIESTETY

Omelka wygląda na to że zostałyśmy same...a taka miała byc dzisiaj impra... że hej... tak to jest... Mirki zabrakło i nie ma imprezki jak trza :-D

Szkoda że dzisiaj tak pusto...no ale niestety nie samym BB człowiek żyje :-)

a nie to lata koło nosa i tak wiedziałam ze sie nie uda Szkoda mi tylko mojego M i synka bo tak to uwielbiaja
Dzwoniła moja przyjaciolka ktora tez nie mieszka w Polse ze jest w kraju i przyjedzie jutro hehe a ja myslałam ze od jutra abstynencja nie wyjdzie

nic kochaniutkie idę spać..bo rano trzeba wstać..a i męzowi trzeba ładnie podziękować za drinki...
Dziękuje Wam za kolejny dzionek za wspaniałe rozmowy i za głupotki nasze..
Do napisania jutro...choć jak mówię nie wiem o której tutaj zajrzę..nie produkujcie dużo..choć wiem że fajnie się mówi..a gorzej z czynami...sama jestem gadułą choć już o tym pisałam..hehe
Dobrej nocki kochanie i przede wszystkim tym co mają zielone światełko OWOCNEJ...!!!!!
Buziale i pozdrowienia od męża który miał niezły ubaw jak dołączył do nas w pewnym momencie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry