Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja za piątym zdałam. Ale w końcu sie udało.OLEŃKA za czwartym no to gratulacje ja liczę na ten darmowy trzynasty
Cześć. Jak tam samopoczucie?Dzien dobry
Wiola, moja pierwsza @ też była dziwna. najpierw krawawienie po pierwszych przytulankach, potem sucha noc, potem dzien plamienia, dopiero nastepnego dnia @ znormalniala. ale w sumie to i tak krótka i lagodna jak na mnie byla. Adruga @ jeszcze dziwniejsza byla (jakies plamienia przed, i w sumie dluga i inensywna dla odmiany), ale to z tego co dziewczyny pisza nie ma co sie martwic, bo pierwsze trzy cykle moga byc dziwne poki sie wszystko nie unormuje. ale to się jeszcze gin dopytam, czy martwic sie tym czy czekac na znormalnienie @Kochane a ja mam chyba dziś jakiś kiepski dzieńNajpierw okropny sen, potem poszłam do szpitala po wyniki hist. i są już ale lekarz powiedział, że mi ich nie wyda, bo nie miałam przy sobie wypisu ze szpitala. Trzeba będzie iść drugi raz! Potem dzwoniła pani z kadr z pracy czy mam ciągłość zwolnienia bo od 12.08 nic nie doniosłam, to mówię że poczta wysłałam - nie ma to jak nasza Poczta Polska - wysłałam w poniedziałek poleconym i jeszcze do stolicy nie dotarło! Heh.. Niby pierdoły, ale..
W ogóle to rano się już zaczęłam zastanawiać czy to na pewno @ bo jakoś tak czysto po nocy było, ale teraz znów jest tak jak w @, i sama nie wiemWasz ten pierwszy @ po zabiegu też był jakiś dziwny??
czyli standardowe dylematy mamy malolaty :-) głowa wie, że dziecko musi sie usamodzielniać, a serce karze trzymać przy sobie, bo tam najbezpieczniej :-)ja to wszystko niby wiem ale nawet R mi mówi że traktuje ją czasami jak niemowlaka
a ja sie po prostu martwie ale i cieszę zawsze to jakaś rozrywka dla niej a ona kocha te swoje psiapsiółki no i nie zabraniam zresztą zapomniałam dodać że od zerówki mam zięcia i ta ich miłość caly czas kwitnie znowu po wakacjach beda sie spotykać na szkolnym korytarzu
Fajnie, że decyzja podjętaA staranka bedziemy ja narazie kontynuowac. I mam nadzieje że podjęłam słuszną decyzje. Okaże sie.
Trzeba dać szansę dla Kropka, żeby w Waszym życiu zawitał