Dziewczyny jestm na L4 -tylko do 30.08 i mam nadzieję że poczuję się na tyle dobrze ze normalnie wrócę do pracy. W każdym razie wróciłam do domu i chciałam uciąć sobie krótką drzemkę a wyszło mi z tego 4 godziny

i wiecie co nie wiem dlaczego mnie się to zazwyczaj przydarza ale jakiś pustak do mnie wydzwania i straszy -baby są głupie przysięgam

jakieś zazdrosne ścierwo tylko nie wiem o kogo i o co -ja ciężarna zakochana w mężu a jakiś dziwoląg jazdy robi. Ale co tam są ważniejsze rzeczy

Załączam zdjecie kropka

Wiolka 21 dni od zabiegu to bardzo szybko -nie wiem jakie miałaś zazwyczaj cykle -ale możliwe że to już @. U mnie @ to był juz nowy okres, coś od czego liczyły się terminy do badań itp.

Ty też jusz masz z górki i teraz powolutku do celu:-)
Koti czekam czekam na mega posta

zimny orysznic -zgadza się, nogi do góry też. ja jeszcze mam 3l wody pić ale soli nie bo napuchnę jak balon (sól zatrzymuje wodę)
Olu nie martw się o Nas

-ponoć takie niskie ciśnienie jest lepsze niż wysokie a ja o siebie dbam -tylko człowiek chce pracować a tu takie numery. Zobaczymy co mój gin powie 2go. @ przyszła? i co sama mam na tym dziwnym forum kwietniowym walczyć?
Just mam nadzieję ze wyniki wyjdą dobrze i dasz nam znać co było na wizycie -zawsze mam takie myśli że nie wiem do dziś co się stało... Jeśli chodzi o dziwnych gin to ja mam jednego za sobą. Dziś powiedziałam siostrze że jeszcze z dwie wizyty i byśmy sie z panem doktorem dotarli -jakbym wchodziła to już by wiedział co ma mówić;-)trzymam kciuki. Ja byłam na Żelaznej i nie narzekam na lekarzy i położne.
Kobietko gdzie kosztuje 20 zł? u mnie 48 -dokładnie 40zł. ale pobranie krwi 8zł. Ale to dobry pomysł i mi też wyszedł test dopiero w 35dc wiec nic straconego

mam to samo jak podniosę sobie ciśnienie kawą -łomotanie serca więc jak dziś powiedziała lekarka -leżeć i nie kombinować;-)
Kasikz dobry pomysł z lekarzem -zawsze może sprawdzić co sie dzieje i dać leki na przyspieszenie @. Może endometrium za cienkie

lepiej iść i sie dowiedzieć niż marwić niepotrzebnie

czekam na wieści w poniedziałek
Selenko jeszcze troszkę i malutka przestanie marudzić. W brzuszku sobie spała i się wierciła a tutaj ją kłują czymś i pewnie chce zeby mama jej wyjaśnia o co kamon;-) a jak Ty się czujesz?
Natalineczka współczuję lekarza bydlaka. Niestety złożyłabym skargę na tego durnia i może nic to nie zmieni ale ja bym się czuła wyrzyta i zajęłabym czymś myśli a następnym razem zastanowiłby się nad czymś takim. Przytulam mocno -odpocznij teraz. Lekarz mi poradził -dużo spacerowac ale się nie przemęczać, miesiac nie kąpać w wannie -tylko prysznic, brać witaminy dla kobiet w ciąży, nie dźwigać... przytulanki jak krwawienie ustanie, krwawienie może ustać na 2-3 dni po tygodniu ale może wrócić-to normalne, staranka po badaniach i usg (odbudowa endometrium), dzień zabiegu to początek nowego cyklu i już będziesz miała owulację w tym cyklu. Kontrola po pierwszej @ bo lekarz nie chciał ingerować wcześniej
Ilonka wszystko jest ok -dziś pospałam jak niedźwiedź -niestety o 21 wyjeźdźamy i czeka mnie 450 km podróży a ze moj S nie zna trasy bo do rodziców jeździmy nieczęsto to będzie długo

GosiuLew miłego odpoczynku

czy daleko czy nie -nie ma znaczenia ważne że relaks jest

samopoczucie lepiej po leniuchowaniu:-)
Narfa bardzo mi przykro. Najważniejsze to mieć bliskich przy sobie ale pamieć jest niezawodna i nigdy o przykrych sytuacjach nie zapomnimy.
Karola super że wszystko jest ok

Oby tak dalej ja też bedę chodziła do gina co 3 tyg ale mój S cały czas uważa że takie usg nie moze być nieszkodliwe i żaden artykół go nie przekona więc nie wiem jak to będzie

chyba zdam się na lekarza -podejrzewam ze sam będzie mnie badał dla Swojego spokoju;-)
Lenka oj piękną pogodę będziesz miała

trzymam kciuki za Twój dzień -baw sie szalej i niczym nie przejmuj -czas zleci nieubłaganie szybko ale warto
Asiu kochana teksty same mi w głowie sie układają -jakbys widziała tego pana od razu byś pomyślała że to znachor a nie lekarz

ja za to nie wiem jakbym dała radę bez Was -to byłoby niemozliwe

nie masz kiecki? hmmm fotograf nie będzie miał nic przeciwko negliżowi;-) ja też kamerzysty nie miałam i bomba tylko załuję ze 2 fotografów za to nie wzięlam i że tylko przysięgi któś nawet telefonem nie nagrał;-)
Sylwia' masz racje -aż mi sie łzy zakręciły... też mam koleżankę -cudowna osoba, jest w stanie dać dziecku wszystko, firma męża itp, Ona zajmuje się domem ale 8 lat i nic. I czeka i cieszy sie z każdego szkraba znajomych i wierzy... a ja modlę się o nią żeby los dał jej dziecko bo naprawdę na nie zasługuje -i aż się poryczałam...
Alutka mówisz i masz -zaczyna Kropek być już podobny -tylko jeszcze nie wiem do kogo:-):-):-)
Gosia
u mnie krwawienia były na tle hormonalnym ale w 24 dc. ni epomogę -może idź do lekarza na konsultację? albo na necie poszukaj pod plamienia międzymiesiączkowe...
Kasiu wczoraj wszyscy cierpieli przez to ciśnienie moze

ja też Cię chwalę za wizytę u okulisty a lekarzom ja nie popuszczam -już swoje lata mam i nikt nie będzie mi na głowę wchodził.

w stolycy zdajesz prawko? a gdzie bo ja na radarową sie zapiszę
Ola15 to Ty tak po cichaczu po cichaczu a cześć napisać to już nie? oj łobuziaro...
Agnieszko samo dzień dobry nie wystarczy

Niestety niektórzy ludzie -lekarza -zapominają że są ludźmi i że składali przysięgę. Zachowują się jak hieny ale niestety my im na to pozwalamy. Ja po wczorajszej wizycie zadzwoniłam do kierownictwa kliniki i zrobiłam taką zadymę że przepraszali mnie gorąco. Ja jestem pyskata i na głowę sobie nie dam wejść ale kiedyś po mnie przyjdzie zachukana dziewuszka która w stresie zapomni po co przyszła. Ja na takie rzeczy nie pozwalam -idę do ordynatora i to z pismem a jak to nie poskutkuje to do krajowej rady lekarskiej ale na bydło nie pozwalam.