• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
13x13 ja tak ze slyszenia kojarzylam ze 20zl no tak okolo, kurcze to drogo tam u ciebie.
dziewczynki to na usg nie sa widoczne zrosty?Trzeba dodatkowe badania robic?

a ty karola z jakiego powodu miałas to badanie??

kasik no to faktycznie pieniadze niezłe. Cholerka nawet jak dla mnie troche duże :-)
ola ja z tamtą ciążą chodziłam do podobno najlepszego lekarza w łodzi tylko zapomniał mi powiedzieć że chodziłam z martwym płodem prawie 5tygodni i to ją zaniepokoiło bo miałam po zabiegu infekcje, nóg nie czułam do kolan i bała sie że mam tam jakieś zapalenie a po zabiegu miałam gorączkę 40stopni bo zrobił mi się skrzep i krew nie mogła sie uwolnić. Dlatego zrobiła mi to badanie.

DZiewczynki idę sie wykapać za niedługo bedę.

Karola to niezłe miałas komplikacje. Jak mnie skieruje to pewnie i pójde- bo cos o tym wspominała. Ale jeszcze ten cykl spróbujemy z pregnylem

reklama
W szpitalach jest taniej na pewno. Ja miałam robione bo też nei mogłam zajść w ciąże i żeby sprawdzić własnie czy nic nie jest zapchane i wszystko jest ok. Ale u mnie było wszystko ok. Teraz chyba nie będe robić. przynajmniej narazie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry