• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

w szpitalach jest taniej na pewno. Ja miałam robione bo też nei mogłam zajść w ciąże i żeby sprawdzić własnie czy nic nie jest zapchane i wszystko jest ok. Ale u mnie było wszystko ok. Teraz chyba nie będe robić. Przynajmniej narazie
kasikz jak masz w szpitalu to jest za darmo - ja resztę badań robiłam na własną rękę i musieliśmy zapłacić bo w tej naszej po,sce to się doczekasz nie wiem czego.

reklama
dziewczynki idę sie wykapać za niedługo bedę.

karola to niezłe miałas komplikacje. Jak mnie skieruje to pewnie i pójde- bo cos o tym wspominała. Ale jeszcze ten cykl spróbujemy z pregnylem
ola spytaj sama o go adanie bo oni go za chętnie nie dają dlatego że jest drogie. Spytaj sama i idź i wszystko będziesz wiedziała skarbie.

Ola ja miała robić to badanie ale zrezygnowałam.... za dużo się naczytałam o nim...
a pani gin powiedziała, że nieprawidłowość macicy (bo o to chodzi) leczy sie tylko operacyjnie a na to i tak bym się nie zdecydowała.... badanie jest zalecane jeśli na kolejnych 3 usg wykonanych w różnych dniach cyklu kształt macicy budzi jakiekolwiek zastrzeżenia
jeśli masz wątpliwości to może spróbuj najpierw usg....
i jest bolesne.... niby podają znieczulenie ale nie bardzo mozna na nie liczyć bo tak naprawdę to też boli po badaniu
a co do zajścia w ciążę to może ułatwić to tylko jeśli ma się niedrożny jajowód ponieważ wstrzykiwany płyn jest dosyć bardzo natężony i jego siła może udrożnić jajowód....

tyle ja się dowiedziałam, nie wiem czy pomogłam:baffled:

miłego wieczoru dziewczyny

13X13 gratuluję pawika..... i śliczny twój kropek:-), podobny juz do mamusi.....

13x13 - śliczny ten Twój Kropek i jaki fotogeniczny:-) i już daje znać o sobie:-) Niektóre baby to naprawde maja nawalone w tych pustych główkach! Ja zawsze miałam bardzo regularne cykle(mam nadzieje, że nadal tak będzie) co 27 dni. Ps. Czekamy na reakcję:)

My z K szukamy samochodu, bo chcemy kupić!Mamy niby 2 ale takie graty że aż strach wsiąść:-) Dziś nawet byliśmy oglądać jeden, ale się nie zdecydujemy!

A teraz jeszcze na dobre zakończenie dnia ząb mnie boli:-(

hej dziewczyny
padam na ryjek Wercia wróciła szczęśliwa i pojechaliśmy na działeczkę miałam się pouczyć na świeżym powietrzu ale niestety nic do głowy nie wchodziło zwłaszcza że R mi się beż koszulki kręcił przed nosem normalnie skupić się nie było można
AGATKO kropek cudny a zdawać będę w Warszawie na Powstańców Śląskich na Bemowie
chyba powoli zmykam kobietki
wszystkie ściskam i życzę miłej nocki

hej dziewczyny
padam na ryjek Wercia wróciła szczęśliwa i pojechaliśmy na działeczkę miałam się pouczyć na świeżym powietrzu ale niestety nic do głowy nie wchodziło zwłaszcza że R mi się beż koszulki kręcił przed nosem normalnie skupić się nie było można
AGATKO kropek cudny a zdawać będę w Warszawie na Powstańców Śląskich na Bemowie
chyba powoli zmykam kobietki
wszystkie ściskam i życzę miłej nocki

To koło mnie. Ja też tam zdawałam. I na pewno będziesz przejeżdzać koło mojego bloku , wszyscy tu jeżdzą:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry