KASIKZ to dam ci znać jak już bedę znała termin jazdy żebyś wiedziała kiedy na ulicę nie wychodzić
zmykam laleczki do juterka
Papapa. ALbo daj znac to wyjde kibicować:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
KASIKZ to dam ci znać jak już bedę znała termin jazdy żebyś wiedziała kiedy na ulicę nie wychodzić
zmykam laleczki do juterka
wstrząsająceWitam cieplutko)
Dziewczyny znalazłam przypadkiem ten filmik. Bardzo mnie wzruszył. Opowiada on o czekaniu na ciąże.
Przypadkiem znalazłam się na forum o bezpłodności (mam nadzieje że nigdy nie będę miała powodu aby tam się przenieść). Dopiero teraz zrozumiałam jak łaskawy jest los że trawiłam tutaj. Do miejsca pełnego nadziei. Straciłam swoje wymarzone dzieciątko i zawsze będę za nim tęskniła ale.. tu spełniają się marzenia. Tyle iskierek się nam ostatnio tu urodziło. Każda z nas tu ma realną szanse zostania mamą!!) Dopiero jak przeczytałam historie dziewczyn które muszą żyć ze świadomością że nie mają żadnych szans na własne dziecko coś zrozumiałam. Są kobiety którym nigdy nie pojawiły się dwie kreski na teście, które nigdy nie miały okazji powiedzieć swojemu mężowi że są w ciąży. Choć nasz maluszek zostawił nas tak wcześnie jestem wdzięczna losowi za te chwilę bo były wyjątkowe i mam nadzieje że następne Maleństwo dostaniemy na dłużej
))
Pozdrawiam
Pełna Nadziei ;-)

A ja dziewczynki dostałam dzis @ :-) Więc nastepny cykl zaczynamy który będzie bardzo owocny;-)

dziś czuje sie lepiej, robie wszystko żeby zapomnieć a pozniej mam wyrzuty sumienia ze nie pamietamWitam królewny!!!
NATALINECZKA Weronika jest wcześniakiem z 34 tygodnia także to nie noc poślubna a wyjazd teściów do rodziny na 1 listopada, jak ty kochana się dziś czujesz

Witam!
odebrałam wyniki tych moich przeciwciał tarczycowych i kardiolipinowych i TSH, i wychodzi na to, że wszystk jest w normie
z jednej strony się cieszę, a z drugiej głupia myśl przeleciała przez głowę, że jakby było coś nie tak to by było wyjaśnienie poronienia, dostałabym jakieś pigułki i można by było starać się od nowa
ale nie ma co myśleć, zwłaszcza jak się głupoty wymyśla tylko czekać cierpliwie na srodowa wizytę
pozdrawiam serdecznie, zaraz sobie poczytam co tam u Was słychać
Karolka, odpoczywaj jak najwięcej, a do Mamy za dzień dwa pojedziesz. Dla malucha nalezy sie troche relaksiku po tych stresach w tym tygodniu, czy wszystko ok

oj juz tam 5 6 a moze drugi a nawet pierwszy, u nas dziewczyna ktora naprawde nie potrafila prowadzic zdala za pierwszysm razem, a kolega mechanik ktory prowadzi samochod od 5 lat i jezdzi rewelacyjnie juz 10 razy zdawał i klapaa ludzie gadaja ze 13 za darmo
zobaczymy nie nastawiam sie na pierwszy ale mysle ze 5, 6 moze sie uda

to dobrze ze juz lepiejDziewczynki mnie chwilowo nie było bolał mnie trochę brzuszek przespałam się prawie dwie godzinki i jest lepiej dobrze zrobiło mi to spanko:-):-)

Dziewczyny jestm na L4 -tylko do 30.08 i mam nadzieję że poczuję się na tyle dobrze ze normalnie wrócę do pracy. W każdym razie wróciłam do domu i chciałam uciąć sobie krótką drzemkę a wyszło mi z tego 4 godzinyi wiecie co nie wiem dlaczego mnie się to zazwyczaj przydarza ale jakiś pustak do mnie wydzwania i straszy -baby są głupie przysięgam
jakieś zazdrosne ścierwo tylko nie wiem o kogo i o co -ja ciężarna zakochana w mężu a jakiś dziwoląg jazdy robi. Ale co tam są ważniejsze rzeczy
Załączam zdjecie kropka
Natalineczka współczuję lekarza bydlaka. Niestety złożyłabym skargę na tego durnia i może nic to nie zmieni ale ja bym się czuła wyrzyta i zajęłabym czymś myśli a następnym razem zastanowiłby się nad czymś takim. Przytulam mocno -odpocznij teraz. Lekarz mi poradził -dużo spacerowac ale się nie przemęczać, miesiac nie kąpać w wannie -tylko prysznic, brać witaminy dla kobiet w ciąży, nie dźwigać... przytulanki jak krwawienie ustanie, krwawienie może ustać na 2-3 dni po tygodniu ale może wrócić-to normalne, staranka po badaniach i usg (odbudowa endometrium), dzień zabiegu to początek nowego cyklu i już będziesz miała owulację w tym cyklu. Kontrola po pierwszej @ bo lekarz nie chciał ingerować wcześniej
Niestety niektórzy ludzie -lekarza -zapominają że są ludźmi i że składali przysięgę. Zachowują się jak hieny ale niestety my im na to pozwalamy. Ja po wczorajszej wizycie zadzwoniłam do kierownictwa kliniki i zrobiłam taką zadymę że przepraszali mnie gorąco. Ja jestem pyskata i na głowę sobie nie dam wejść ale kiedyś po mnie przyjdzie zachukana dziewuszka która w stresie zapomni po co przyszła. Ja na takie rzeczy nie pozwalam -idę do ordynatora i to z pismem a jak to nie poskutkuje to do krajowej rady lekarskiej ale na bydło nie pozwalam.

wiec zaczynasz czuc sie jak prawdziwa ciezarna kobietaJust kropek rośnie rośnie i bardzo mnie to cieszy
Olu jedziemy do rodziców, zobaczymy co tam się będzie działo. Jutro tort -moje urodziny 25.08, siostry były 20.08 i jeszcze rodzicom o Kropku mówimy wiec wpadnę powiedzieć o reakcji;-)
Dziewczynki nie wiem czy jest się czym chwalić -właśnie zaliczyłam pierwszego pawia -o losieczuję się średnio
![]()

chyba już wszystkie poszły spać, to i ja idę:-)
Dobrej nocki i kolorowych snów:-)

czy ja wariuje