Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no mialam robione w cyklu kiedy zaszlam tak na kilka dni przed owu. Mialam bez znieczulenia ale nie bolalo jakos bardzo - do wytrzymania ale ponoc to zalezy od jajowodow czy sa drozne...Gosia miałas po poronieniu czy przed??? Jejka boje sie żeby mnie to nie czekało
olcia ja teraz dopiero doczytałam że pytasz o hsg. Niunia nie jest taki diabeł straszny jak go piszą:-):-) to jest bardziej dziwne uczucie niż ból TAK JAK GODIS PISZE troszkę boli ale da się wytrzymać:-):-) olcia jesli masz możliwość to zrób to badanie moja koleżanka starała sięo dzidzie 7lat żaden lekarz nie zlecił jej tego badania ta doktorowa do ktorej ja chodzę skierowała ją na to badanie i okazało się że w lutym była na badaniua a w marcu zaszła w ciążę:-):-).dziewczyny mam pytanie, proszę niech któras mi odpowie. Czy któraś z was po poronieniu miała robione badanie hsg????