• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja mialam w tym cyklu co zaszlam i poronilam i teraz sie zastanawiam tez czy to HSG bedzie jeszcze ":dzialac" bo mowia, że do pol roku lepiej sie zachodzi w ciaze...

Ola, trzymam kciuki, zebys nie musiala tego badania robić, bo po przeczytaniu początku opisu o co chodzi z tym HSG słabo mi się zrobiło :baffled:

Agatko, no no no charakterny ludzik rośnie :-) I widać, że słodycze to ostro w odstawkę pójdą, żeby ograniczyć rozmowy z kibelkiem ;-):-D

Agatko super że kropek ma się dobrze i daje już o sobie znać. :-) Dobrze że sie pojawiłaś, bo się starsznie martwiłyśmy . Oczywiście dawaj znmać jak reakcja rodziców. Na pewno się ucieszą.
Ah niektóre baby - nie wiem skąd sie biorą. Szkoda na nie słów.

Olu - ja tez miałam hsg ale przed zajściem w ciąże. Czytał gdzieś ze niektórzy po łyżeczkowaniu polecają - żeby sprawdzic czy nie porobiły sie zrosty. Ale to badanie nic nie boli, tylko ze pod narkozą było robione

Ja coraz bardziej zastanawiam się że chyba to plamienie co miałam to była miesiaczka. Zobaczymy kiedy pojawi się następna jak nie zaraz. To raczej to jest 2 @.
Do lekarza umówiłam się na srodę bo nie było już terminów.

just tez bym nie chciała tego przechodzić, Zastanowiłabym się czy iść.

Kasik powiedz mi gdzie miałaś robione pod narkozą?? Bo wszedzie gdzie bym nie czytała to robią to tylko w znieczuleniu no i kiepskim do tego.

Witam dziewczynki:-):-)
olcia ja dołącze do agatki na kwietniówki ale jak ja czytam co tamte laski piszą to szlak mnie trafia tam nie ma wogóle optymizmu tylko same narzekania i strach mi naprawde to nie jest potzrebne stresowanie sie i wkurzanie jeszcze którąś wyzwę jak będą pisały głupoty i tyle. Pare razy tam weszłam i jest jakaś masakra ale muszę tam w końcu się dopisać i zrobić z agatką z niektórymi porządek:-):-):-). AGATKO TO PIERWSZE WYMIOTOWANIE ZALICZONE:-) JA JESZCZE NIE TYLKO STRASZNIE PIERSI MNIE BOLĄ MASAKRA.

reklama
dziewczyny mam pytanie, proszę niech któras mi odpowie. Czy któraś z was po poronieniu miała robione badanie hsg????
olcia ja teraz dopiero doczytałam że pytasz o hsg. Niunia nie jest taki diabeł straszny jak go piszą:-):-) to jest bardziej dziwne uczucie niż ból TAK JAK GODIS PISZE troszkę boli ale da się wytrzymać:-):-) olcia jesli masz możliwość to zrób to badanie moja koleżanka starała sięo dzidzie 7lat żaden lekarz nie zlecił jej tego badania ta doktorowa do ktorej ja chodzę skierowała ją na to badanie i okazało się że w lutym była na badaniua a w marcu zaszła w ciążę:-):-).
Badanie nie jest przyjemne ale naprawdę ważne bo jeśli masz polip w przewodzie albo zatkany przewód to będą problemy z zajściem w ciążę tak przepchają ci te przewody i bedzie wiadomo czy wszystko jest ok bo na tym usg wszystko widać. Idź ola naprawdę warto dla maluszka:-):-):-) ja dostałam przed tym badaniem ketonal w tyłek później niby miałam plamić ale nic nie było dobrze się czułam i poszłam do domu. A WŁAŚNIE I PO HSG PODOBNO SZYBCIEJ MOŻNA ZAJŚĆ W CIĄŻĘ:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry