• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

agnieszka - ja dowiedziała sie tylko tyle , że tak sie zdarza mało satysfakcjonująca odp. jak dla mnie, jednak lekarz przypuszcza, że u mnie przyczyna mogł byc ten goz czyli chyba polip jak podejzewaja bo nie widza czy byl juz przed ciaza czy wykształcil sie po bo lekarz zobaczyl go dopiero po tym jak wywołali poronienie

reklama
Dzięki...mi lekarz robił usg 5razy i nigdy nie wspomniał o "dwójce" wiec bardzo sie zdziwiłam gdy w szpitalu mi powiedził takie coś.Mam wizyte w piątek więc mam zamiar sie zapytać ale co on mi powie...jakoś nie mam przekonania do tego człowieka...........Zarejestrowałam sie też do tego co mnie przyjmował w szpitalu ale mam termin dopiero na 7 lipca...ahhh...juz sama nie wiem co mam robic i myślec o tym wszystkim.Tyle mam pytań .......................Syla...kto wie..pewnie gdyby wszystko było dobrze....

dziewczynki nawet nie wiecie jakie to szczęście ze odnalazłysmy tu siebie..my MAMUSKI ANIOŁKÓW rozumiemy sie chyba najlepiej!
gdyby nie to forum to bym zwariowała chyba! a tak przynajmneij wymieniamy sie doswiadczeniami i opiniami..
i super:-)
także uszy do góry laski!!! będziemy majstrowac dalej bobaski:-)))

AGA ja tez mam milion pytań- niestety bez odpowiedzi:-((

Witajcie dziewczynki:)
Mega nudne szkolenie dzień drugi zakończony nawet moi koledzy zrobili wcześniejszą ewakuację, ja dziś byłam na spotkaniu integracyjnym u mojego Kacperka, och łezka się kręci niedawno nie mógł się beze mnie obejść a dziś nawet nie zwracał na mnie uwagi :) ach rośnie i zaraz mnie zostawi zaczną się koledzy później dziewczyny (zaczynam się nakręcać), uświadomiłam sobie że gdyby było wszystko dobrze byłabym już w 6 miesiącu ... w niedzielę minęły dwa miesiące od zabiegu...
U mojego brata ma być Agatka, w tą niedzielę spotykamy się u rodziców trochę się boję ostatnio jak się widziałyśmy z bratową to obie byłyśmy w ciąży a teraz ....ech ....wyć mi się chce, nawet już nie mówię o tym ani rodzicom ani mojemu M ... oni też mówią że stało się i że tak musiało być... ale dla mnie to nie jest wytłumaczenie..........

pozdrawiam

szafirek- kazda z nas ciagle słyszy te durne słowa ze stało sie i koniec, ze widocznie miało tak byc! wszyscy na około mi to powtarzają!!! a ja juz tego nie chce słuchac i chyba zadna z nas!! ale nasi bliscy po prostu chyba nie wiedzą co powiedziec...

kurde chyba dzis jest dzień DOŁA bo wszystkie zdołowane!
ja jakos dzis sie trzymam chyba po to by was pocieszac:-)

Aga - ja tez zadaje sobie mnóstwo pytań i nie potrafie na nie racjonalnie odpowiedzieć lekarz też nie chcą mówić za dużo moja lekarka jaj jej powiedziałąm była w szoku dzis mi powoedziałą ze bardzo mnie rozumie ze jestem nerwowa ze to normalne ale musimy byc dobrej mysli bo inaczej oszalejemy
szafirek - rozumiem co czujesz w sierpniu mama sie spotkac z moja przykjaciółka która przyjedzie z angli zaszłysmy w ciąże w podobnym czasie róznica 3 tygodni ona jest juz w 12tc mi już została tylko pustka czuję się jakby ktoś wydarł coś ze mnie taka pusta w środku beznadziejne uczucie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry