• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wiecie co, powiecie, że jestem wredna! A teraz wam napiszę dlaczego.

Mam głupiego szwagra który ma trójke dzieci. Dwóch synów i jedną córkę. Córka rozpieszczona jak dziadowski bicz, ma 6 lat, doi w gacie, nie nawet ile ma lat i mówi że 4. A chłopaki (12 i 10) lat muszą zasówać na gospodarstwie, On zawsze sie na nich drze, bije ich(raz podbił oko temu starszemu), jest WARIATEM, wszyscy tak mówią. A dzisiaj jego syn przejechał mu traktorem po nodze! I JA SIĘ Z TEGO CIESZĘ! tyle razy powtarzałam mu, ze dzieci nie powinny tego robic, że one maja na to czas, ale on był mądrzejszy i ma za swoje. A teraz niech cierpi!!! Ciekawa jestem co ma z tą nogą. pojechał właśnie do szpitala

reklama
Mirka Ty sadystko!! ;-) Ale rozumiem o czym piszesz. Sama całe dzieciństwo mieszkałam na wsi i od kiedy pamiętam zawsze musieliśmy pomagać w "polu". Nienawidziłam tego, bo nie zawsze miało się siłę na to co się od nas wymagało i nie zawsze chęć do pracy. A poza tym to zawsze było mi przykro, że moje koleżanki mają wakacje a ja muszę pomagać w "polu". Dzieci jeszcze zdążą się w życiu napracować. Po co im zaierać dzieciństwo.

witam gaduy
Ja własnie wrociłam ze szkoły syna miał piekne przedstawienie zokazji zakonczenia 3 klasy bylo naprawde pieknie do tego piosenki z okazji wczesniejszego dnia matki tak sie wzruszyłam ze łzy płyneły strumieniem i wracały wspomienia dlaczego tak nie moze byc 2 czy 3 raz (moje aniołki)

hej dziewczyny wrociłam od lekarza!!!!!
pani doktor powiedziała ze wyniki za bardzo dobre i ze to co ze mnie leci to moze byc @ wiec przyjmyje ze zaczela mi sie pierwsza @ cóż za radosc w sierpniu ide na kolejna wizyte i ustalimy termin histeroskopii a potem moze jakis monitoring cyklu w zaleznosc co wyjdzie w badaniu histo.pat. jestem pełna nadziei ale szoka ze to tak wszystko dlutrwa jeszcze tyle czasu.
U okulisty tez ok nawet zapisalm mi słabsze szkła :-) hi hi

niusia gratuluje wynikow i @ pierwsz krok do przodu
ja nadal czekam na @ i tak mi sie wydaje ze lada dzioen nadejdzie brzusio pomału pobolewa gdzie nigdy wczesniej nie bolał

niusi!!! - no to superowo:-) widzisz a tak sie zamartwiałas;-) GRATULUJE @
bedzie dobrze! wakacje szybko zleca i zanim sie obejrzymy to bedziemy juz sie starac o nasze fasoleczki:-)
ja nie mogłam męża od kompa odgonic!
ale w koncu sie udało:-)

Gabi-dzieki za odpowiedz, no słyszałam ze to 3 dawki tzreba wziąc, zaszczepie sie i tak mimo tego ze mam juz w czwartek zabieg, ale na przyszłosc będe spokojniejsza!

SŁODZIUTKA- a ty nie wyj w poduche tylko dawaj tu do nas! bo ci do tyłka nakopie!!!!!
marlena mnie tez brzuch strasznie na @ bolał jak nigdy!!

Ostatnia edycja:
A teraz odnośnie palenia załuje ze po poronieniu zaczelam znowu palic I PRZYRZEKAM , żE PO ZABIEGU RZUCAM PALENIE :baffled:narazie nie jestem w stanie zabardzo jestem nerwowa wiec błagam wybaczcie:tak:
sylwia - ta herbatke z melisy to chyba sobie kupie
ika - bardzo dobrze cie rozumie u mnie tez nie wykryto plodu przynajmniej lekaz go nie widział :-(:-(:-(i jak słysze teksty ze przeciez tam nic nie bylo to mnie krew zalewa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A wiecie jak byłam u lekarza siedziaął wpoczekalni babeczka w zaawansowanej ciazy nie mogłam oderwac oczu od jej brzuch łzy mi sie do oczu cisneły pewnie sobie pomyslała, że jakaś nienormalna ze mnie :baffled:

reklama
Dziewczynki a czy wiecie dlaczego dzieje sie tak,ze pecherzyk jest pusty?Pytam bo jak mi robili usg w szpitalu(to potwierdzające) to dowiedziałam sie,że były dwa pecherzyki jeden bez zarodka a drugi niestety z obumarłym....?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry