• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

niusi@ masz rację..niestety wraca tyko przy stresie.. a że u nas stresów dużo..to często powraca..

Qrcze maż mnie chce wygnać od kompa dzisiaj :szok: i na chwilę miałam z Nim walkę zobaczymy na jak długo mi ustąpił ;-)hehehe

reklama
hmmmm już nie ma INSEKTA!!! hehe idę Go troszkę uspokoić...JEGO buzujące hormony hehe wracam za pare chwil ..jeśli da mi wyjść z łoża małżeńskiego

P.S. Już wiem czemu się tutaj wkradł ;-)

pewnie jak bym trafiła na normalnego lekarza to by mi cos dał bo przeciez mowiłam ze nie mam zadnych dolegliwosci a ten D...ek ze powinnam sie cieszyc ze tak jest!!!!!!!!!!

a ja zrobiłam sobie malibu:-)
co to za pomysł zeby alkohol z mlekiem podawac:-) ale dobrze smakuje:-)

jak pojechalismy na urlop do czech mąż zamówił mi w knajpie malibu a klner przyniósł w kieliszku do koniaka sam likier...bez mleka, bez soku...
no to poprosilismy o mleko ale nie miał, wiec dał nam dwie jednorazowe smietanki do kawy:-)
hehe niezły drink:-)

ale cwaniak wiedział co robi haha
syla ja to tez miałam mdłości i jadłam na potege ale tylko owoce( banay , kiwi jabłka i winogrona) i surówki jakie tyklko wpadły mi w rece hahah a spac tez mi sie chcialo ciagle nieraz to suiadałam w sklepie na fotelu i oko przymykałam bo nie mogłam wytzrymać hahaha i ciągle piłam i sikałam jak nakrecona
słodziutka - ja to mam horror jak najem sie owoców albo warzyw surowych albo czegos gazowanego sie napije wtedy tez jest masakra ale głównie to stres daje sie we znaki a ,że ze mnie mały nerwus to na efekty nie trzeba długo czekać

reklama
oj mała źle to rozumiesz skarbie!
to nie znaczy ze jak nie mialas dolegliwosci to odrazu źle!
wazne ze nie plamiłas nie krwawiłas a to znaczy ze hormonów wsam raz...

ale ja i tak przy kolejnej ciaży bede sobie robic z krwi wyniki na poziom hormonów, progesteronu
tak dla wlasnej potrzeby...
nawet to ze z nosa mi krew leciała to wynik szalejących hormonów!
w 15 tyg.miałam delikatne plamienie z szyjki macicy i przepisali mi duphaston na 1 tydz. i jak go brałam to znowu mdłosci powróciły..
ale tpo plamienie to byl fałszywy alarm, wszystko bylo ok wtedy

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry