• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
no ja gaduła ;-)juz jestem
słodziutka ja tez miała wykryty zespół jelita drazliwego znam ten ból co zjesz to brzuch ja balon miałam spokuj ale jak sie duzo stresuje to wraca i znowu ma ten problem :baffled: a zgaga to u mnie codziennosc :rofl2:

no to dziewczynki jeszcze wszystko przed nami!!! ale WARTO:-)
ja sie modliłam zeby minął 14 tydz.zeby sie skonczyly te mdłosci a teraz błagam zeby sie znowu zaczęły!
wtedy zaczęły sie jak polecialam do siostry do Irlandi, zamiast zwiedzac i sie bawic to 2 tyg.nad kibelkiem:-)

Cześć dziewczyny!!! Wkradłem się do Waszej Kobiecej pogaduszki!! Bo zazdrosny jestem trochę o tego Zbyszka? :-D Żona tylko mówi mi idę na kompa na BB a ja o czym tam tak plotkujecie. Ale teraz już wiem, jak to kobiety o wszystkim i o niczym. Oddaję pałeczkę dalej mojej żonce. A Wam przyjemnych pogaduszek życzę. Ohhhh te kobiety :-D

mała- miałas, gdybys nie miala to bys w ciaży nie była! u mnie poprostu tak szalały :-)
moja siostra musiała brac luteine i duphaston na podtrzymanie ciaży! bo miala ich za mało!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry