• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

słodziutka co to jest prawdziwa zgaga to sie dopiero przekonasz:-)
kolejna przewspaniała dolegliwość ciażowa!:-)
tak wiec skarbie wszytko przed tobą:-)
ja mam często zgagę ale w ciąży to była kurna jakas masakra!!!

reklama
syla co to jest zgaga bardzo bardzo dobrze wiem bo mam problemy z żołądkiem od dawna... i leczyłam się na niego..i mam min. zespół jelita drażliwego... w kiedy się zdenerwuję coś przeżywam... to zgagę mam taka jak by mi pożar w gębie się zaczał...MASAKRA..
Myślę że w ciąży nic mnie nie zaskoczy jeśli chodzi o zgagę i dlatego cieszę się póki jej nie mam aż tak bardzo uciążliwej bo że mam od czasu do czasu małą to już przestałam się przejmować..

Sylwia, ja to wiem co to zgaga, miałam ją prawie od początku ciąży, żarłam bezprzerwy migdały i tylko to mi pomagało:-D

Edytko, ja też mam problemy z żołądkiem, mam od 19 lat wrzody żołądka!

wiesz Miruś.. przypomniało mi się jak po raz pierwszy pojawiłaś się na BB...:-( dobrze że już zaczynasz się uśmiechać i wszystko powolutku wraca do normalności.. Musi już być normalnie bo byśmy powariowały...

Miruś...ohhhh te nasze żołądki też dają popalić..
Ale najlepiej u mnie nikt nie mógł się wyznać co mi tak naprawdę jest.. dopiero całkiem przypadkiem kolega powiedział że może to to.....KOLEGA powtarzam nie lekarz!!!!

Edytko, ja jestem taka cholernie silna baba, juz nie jedno przeszłam w życiu i wiem że nigdy nie wolno się poddawać. Teraz potrafię się cieszyć małymi rzeczmi, jak choćby tym, ze właśnie czuje zapach maciejki którą posiałam pod oknem:tak::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry