• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Edyta- ja tez mam problemy z żołądkiem, i chyba mam wrzody niestety! ale ta zgaga co mnie dopada normalnie to nic w porównaniu do tej w ciąży! na poczatku byla normalna do zniesienia ale w 6 miesiacu jak juz dziecko duze i wszystko sie do óry podnosi to byl koszmar! na szczęscie nie miałam jej codziennie:-)
ale jak dopadła to po ścianach chodziłam! :-)
marze znowu o tym:-) o tych wszystkich dolegliwosciach!!! o żyganku, wiecznym sikaniu, nietrzymaniu moczu
hahah
bylo tego troske:-)

reklama
Edytko, ja też miałam problemy z tym moim żołądkiem, ale lekarka(wstrętna małpa) mówiła że ja symuluję i nie wysyłała mnie na żadne badania, aż pewnego dnia jej nie było i zastępował ją taki młody lekarz i ten odrazu wysłał mnie do szpitala i tam po trzech tyg wyszło, ze to wrzody u 10-letniego dziecka!:szok:

Miruś - wiesz, ja też naprawdę całe życie jestem mocna baba. Wszyscy którzy mnie znają za taką mnie maja.. ale przy mężu jestem bardzo bezbronna i bardzo ławto mnie zranić. Wie to tylko ten który mnie dobrze pozna.. uwielbiam tulić sie do męża i pytać Go bez końca.."kochanie czy wszystko będzie w porządku"? On wtedy mocno mnie tuli i zawsze odpowiada "damy sobie radę kochanie...razem wszystko zawsze przezwyciężymy" Boziu jakie to szczeście że mam tak wspaniałego męża.. Bo tak naprawdę to lubię czuć sie bezpieczna w Jego ramionach i czuć to ciepło bijące od Niego.. Ale w życiu staram się grać "twardą" babę...ale nie zawsze mi to wychodzi..

Sylwia - ja też!! ja też!!! Chcę mieć te "CIĄŻOWE DOLEGLIWOŚCI" Chcę!!!

Miruś - niekiedy naprawdę lekarze to du***ki... na lekarza z powołania tarfic to jak wygrać miliona w totka!!!

wiecie dziewczyny po tej tragedii owiedziałam do męża ze nie mogło byc tak pięknie...
ja tez mam cudownego męża a podobno nie mozna miec wszystkiego...

moja siostra ma cudownego synka za to męża.... no powiedzmy ze mniej cudownego!!!

mała to się ciesz...bo ja też się dziwiłam co to zgaga.. dopóki mnie nie dorwała..wrrrr

Miruś - nasi najukochańsi mężowie!!!!!!!!! Ufffff tylko żeby tego nie czytali bo popadną w samouwielbienie...;-) a mój własnie siedzi i czyta i wita się z Wami hehe

reklama
moje ciażowe dolegliwości:

wymioty, torsje..!!!!
mega mdłości!
krew w nosie (nigdy wczesniej)
uczucie metalu w ustach!
bolące piersi!
zgaga
wieczne sikanie
nietrzymanie moczu
rozciąganie więzadeł..

a i juz nie pamiętam a pewnie cos by sie znalazło
i wszystko powodują hormony:-)
a jesli jest malo tych hormonych potrzebnych w ciąży to jest mniej dolegliwosci, nie ma wymiotw i mdłości... tak mi lekarka powiedziała

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry