• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam :-)
Kinguś a czego Ty się zaczynasz bać? a może porodu się boisz? no nie pękaj -wyjdzie dziurką i z głowy:-)
Myślisz, że tak łatwo pójdzie :-D:-D mam nadzieje;-)

od listopada staranki tak na maksa teraz spontanicznie gdyby coś to będę się cieszyć ale nic na siłę
Listopad będzie Wasz:tak::tak:

A ja dziś mam wisielczy humor...:-(:-(
Mam nadzieje, że dziś lepiej;-)

Kinguś-trzymaj trzymaj.-może tym razem coś wyjdzie???
Czekam i czekam no ale do terminu jeszcze trochę zostało;-)

i jeszcze jedno pytanie....
wie któraś z Was może ile biorą za zrobienie badania na toksoplazmozę???
tak orientacyjnie ...????
U mnie po 45 zł każde.

Dzwoniłam właśnie do gin. - przełożył mi wizytę na wcześniej, mówił, że zobaczy wyniki i zdecyduje czy nie powtórzyć, a na koniec dodał "Będziemy walczyć Pani Ewelino" - to były cudowne słowa.....lepiej się poczułam....bo skoro mój gin. wierzy, to i ja MUSZĘ!!!!!!! Nie ma innego wyjścia.....:-)
Mojemu androlog powiedział, że nie można na podstawie jednego badania wyrokować, trzeba powtórzyć za miesiąc lub dwa. Ja mojemu M dawałam salfazin+selen+l-karnitynę.

Dziewczyny zobaczcie co mi się udało załatwić na dzień ślubu :-) Mamy tam godzinę na strzelanie zdjęć :-)

Taras widokowy z Sea Towers Gdynia
Śliczne miejsce.
egzamin mam o 14
niby wszystko umiem ale poprzednie dwa razy też umiałam
Trzymam kciuki:tak::tak:

Mi odpisała pani dr. ze badania sekcji nie wykazały patologii. Teraz idę w środę robić jakies badnka- chyba hetktolitry krwi mi na to póją. Zastanawiam sie że jakby @ przyszła to mogę robic badania z krwi czy lepiej poczekać. jak myslicie
Właśnie miałam pytać, czyli nic nie wiadomo:zawstydzona/y:
Mi kiedyś lekarz mówił, że troszeczkę może zakłócić wyniki ale nie wiem czy w dużym stopniu i chyba tylko zwykłą morfologię.

Jestem!!!!!!
Dziewczyny jakiego ja mam dziś powera:eek: a myślałam że całe 9 miesięcy przegniję w łóżku i będę tylko spała do bólu głowy:confused2: obudziłam się i mnie olśniło że zrobię włosy z miotły na człowieka , postawię pranie, wyciągnę coś na obiad i najchętniej bym gdzieś polazła;-) wczoraj jak gotowałam już nie było mi niedobrze (ale nie martwię się bo przecież wszystko jest ok). Najedliśmy się frytek, piersi z kurczaka i surówek:cool2: a jak teraz codziennie będę miała tyle energii to muszę jakieś zajęcie sobie znaleźć bo zwariuję:tak:
Super, że masz tyle energii :-D:-D:-D

A mi się udało skończyć kolejną kartkę schematu z obrazu.
I cóż.chwalę się :zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)
Ślicznie :-)
Dziewczyny, który wzór ładniejszy? 1 czy 6?
1 :-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry