ewelina28
Dum Spiro Spero...
Dzięki,Mojemu androlog powiedział, że nie można na podstawie jednego badania wyrokować, trzeba powtórzyć za miesiąc lub dwa. Ja mojemu M dawałam salfazin+selen+l-karnitynę.
jestem dobrej myśli;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki,Mojemu androlog powiedział, że nie można na podstawie jednego badania wyrokować, trzeba powtórzyć za miesiąc lub dwa. Ja mojemu M dawałam salfazin+selen+l-karnitynę.
Witaj,Dzien dobry wszystkim:-)ostatnio malo tu bywam bo ma zawsze siedzi przy kompie bo ja za dlugo nie posiedze z ta noga.Co u mnie nowego dostalam wkoncu @ az mi ulzylo bo juz myslalam ze cos nie tak.Wiec jak juz nozka bedzie zdrowa to rozpoczynamy staranka juz niemoge sie doczekac.Bo nawet teraz z ta noga to zabardzo nie mozemy poszalec hehe:-);-)Milego dzionka.
hahaha .mogę zrobić ,ale nie taki.Cudny ten obraz!
zrobisz mi?![]()

SUper. Niech ta nóżka szybko zdrowieje:-) Moze jak ty się doczekałś @ to ja ja się doczekam, w czwartek zjadłam oststni duphaston na wywyołanie. Podobno ok 5 dni powinnam dostać. ZobaczymyDzien dobry wszystkim:-)ostatnio malo tu bywam bo ma zawsze siedzi przy kompie bo ja za dlugo nie posiedze z ta noga.Co u mnie nowego dostalam wkoncu @ az mi ulzylo bo juz myslalam ze cos nie tak.Wiec jak juz nozka bedzie zdrowa to rozpoczynamy staranka juz niemoge sie doczekac.Bo nawet teraz z ta noga to zabardzo nie mozemy poszalec hehe:-);-)Milego dzionka.
hahaha .mogę zrobić ,ale nie taki.
Ten obraz robię już rok i 6 mies.
Mam nadzieję,że na Boże Narodzenie zawiśnie na ścianie.
Wysyłam pw.![]()
Nic się nie martw, ja też miałam małe skrzepy, mój lekarz mówił, że to normalne....jednakże jeśli długo będą sie utrzymywały to pędź do lekarza...Powiedzcie mi, moje koffane,
czy podczas pozabiegowego plamienia czy krwawienia
miałyście na wkładkach jakieś małe skrzepy, albo jakieś pozostałości?
Bo ja przed chwilką coś takiego znalazłam i się przeraziłam,
że może mnie nie dokładnie wyczyścili???