• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

martwi się...
Chyba nie...
My po prostu jesteśmy od siebie uzależnieni
jak któreś z nas nie zadzwoni przez więcej niż godzinę, to zaraz to drugie dzwoni z pytaniem:
"co się dzieje?":-d
vjola ekstra też bym tak chciała my tez do siebie dzwonimy piszemy ale nie tak często jak bym chciała niestety teraz więcej potrzebuje bo siedzę już w domku 2 miesiące sama jest mi trochę ciężko ale jakoś to będzie.

reklama
Ząb wskazuje na potrzeby materialne i seksualne. Dokładne znaczenie daje się odczytać przede wszystkim z następujących okoliczności towarzyszących:
zdrowe zęby: zwiastują sukces i korzyści materialne

Mnie na 2 dni przed poronieniem śniło się, że poroniłam dziewczynkę, ale taką już ubraną w sukieneczkę, z w pełni wykształconymi wszystkimi członkami i z pulchną buzią...:-(

Kochane nie smutkajcie się tak. Co do snów już kiedyś o tym rozmawiałyśmy. Nie wiem czy w nie wierzyć.Boję się trochę. Choć moze jest w nich coś..
Mi na pocztku ciąży śniłio sie że rodze w 5 miesiącu . A urodziłam w siódmym. Nie wiem czy jedno ma się do drugiego.
CHoć może one przekazują jakieś emocje i jakąś podświadomosć

Dziewczyny Kuba dziś odwalił podobno najlepszy numer w historii szkoły :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D.
Usiadł sobie na angielskim przodem do oparcia i przełożył nogi do środka.Siedział tak,więc dla świętego spokoju już mu nic nie mówiły nauczycielki.
W pewnym momencie w ułamku sekundy zjechał w dół i przełożył łapki przez ten otwór między siedziskiem i oparciem.Przeszedł do szyi a dalej ni w ząb.
Zaklinował się głową.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziewczyny kombinowały,ale nic nie mogły zrobić.Poruszenie w całej szkole było.
W końcu dozorca młotkiem rozbijał krzesło przez pół lekcji ,bo krzesło na nity montowane.Po 25 minutach udało się Kubusia uwolnić.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na początku byłam wściekła teraz już to sobie na spokojnie wyobrażam i leję ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Nie chcę nawet myśleć o czym jutro będa w szkole mówić.:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny Kuba dziś odwalił podobno najlepszy numer w historii szkoły :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D.
Usiadł sobie na angielskim przodem do oparcia i przełożył nogi do środka.Siedział tak,więc dla świętego spokoju już mu nic nie mówiły nauczycielki.
W pewnym momencie w ułamku sekundy zjechał w dół i przełożył łapki przez ten otwór między siedziskiem i oparciem.Przeszedł do szyi a dalej ni w ząb.
Zaklinował się głową.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziewczyny kombinowały,ale nic nie mogły zrobić.Poruszenie w całej szkole było.
W końcu dozorca młotkiem rozbijał krzesło przez pół lekcji ,bo krzesło na nity montowane.Po 25 minutach udało się Kubusia uwolnić.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na początku byłam wściekła teraz już to sobie na spokojnie wyobrażam i leję ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Nie chcę nawet myśleć o czym jutro będa w szkole mówić.:-D:-D:-D:-D:-D
Nieżle oj co ten twój synuś jeszcze wymyśłi:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry