karola322
Fanka BB :)
VJOLKA dziękuję bardzo :-):-)Cytuję:
sztuczne zęby: zawód, może wskazywać na potrzebę większego znaczenia i próżność albo na pozorność naszych sukcesów
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
VJOLKA dziękuję bardzo :-):-)Cytuję:
sztuczne zęby: zawód, może wskazywać na potrzebę większego znaczenia i próżność albo na pozorność naszych sukcesów
Super :-):-)Co u mnie nowego dostalam wkoncu @ az mi ulzylo bo juz myslalam ze cos nie tak.Wiec jak juz nozka bedzie zdrowa to rozpoczynamy staranka juz niemoge sie doczekac.Bo nawet teraz z ta noga to zabardzo nie mozemy poszalec hehe:-);-)Milego dzionka.
Trzymam kciuki żeby szybko przyszła.SUper. Niech ta nóżka szybko zdrowieje:-) Moze jak ty się doczekałś @ to ja ja się doczekam, w czwartek zjadłam oststni duphaston na wywyołanie. Podobno ok 5 dni powinnam dostać. Zobaczymy
Organizm się oczyszcza, na pewno wszystko jest dobrze.Bo ja przed chwilką coś takiego znalazłam i się przeraziłam,
że może mnie nie dokładnie wyczyścili???
Super chłopak.Gdyby komuś przeszkadzała taka ilość fotek to z góry przepraszam.
Wrzuta.pl - Kubuś
Trzymam Cię za słowo ;-);-);-)Kinguś wyskoczy jak piłeczka:-)
No i znowu dzwoni!
Oszalał!![]()

Proszę się nie przejmować snami i wszystkie złe myśli odganiać, zrozumiano? bo będzie lanie inaczej ;-);-)Dziewczynki śniło mi się że widziałam w zlewie 2szczęski z białymi zębami trochę mnie ten sen wystraszył może któraś wie co oznacza.
Ale masz pomysłowego synaDziewczyny Kuba dziś odwalił podobno najlepszy numer w historii szkoły.

Ja się nie znamNo i odebralam wyniki na prolaktynę z obciążeniem, 18 a po obciążeniu 188 :-( ng/mlu o jeju jeju :-(

AS na pewno skorzystam z tego sennikaKarola poczytaj tu.
A jach chcesz dokładną interpretację snu to na dole strony napisz o tym śnie i wyślij meila.
Ja nieraz tak robię.
Odpisuja na maila.
nic nie płacisz za to ,a warto nieraz wiedzieć.
Sennik Ząb, zęby | Sennik internetowy Ząb, zęby
wiedziałam kochana wiedziałam że teraz pójdzie jak po maśle:-):-):-) ekstra naprawdę super teraz trzymamy kciuki 8 października. :-):-)ło matko ale żeście naprodukowaly
wróciłam no i zdałam!!!!!!!!!!!
teraz poproszę o kciuki 8 października
ło matko ale żeście naprodukowaly
wróciłam no i ZDAŁAM!!!!!!!!!!!
ło matko ale żeście naprodukowaly
super.Moje gratulacje.ło matko ale żeście naprodukowaly

:-):-)