• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Co u mnie nowego dostalam wkoncu @ az mi ulzylo bo juz myslalam ze cos nie tak.Wiec jak juz nozka bedzie zdrowa to rozpoczynamy staranka juz niemoge sie doczekac.Bo nawet teraz z ta noga to zabardzo nie mozemy poszalec hehe:-);-)Milego dzionka.
Super :-):-)

SUper. Niech ta nóżka szybko zdrowieje:-) Moze jak ty się doczekałś @ to ja ja się doczekam, w czwartek zjadłam oststni duphaston na wywyołanie. Podobno ok 5 dni powinnam dostać. Zobaczymy
Trzymam kciuki żeby szybko przyszła.

Bo ja przed chwilką coś takiego znalazłam i się przeraziłam,
że może mnie nie dokładnie wyczyścili???:szok:
Organizm się oczyszcza, na pewno wszystko jest dobrze.

Gdyby komuś przeszkadzała taka ilość fotek to z góry przepraszam.
Wrzuta.pl - Kubuś
Super chłopak.
Kinguś wyskoczy jak piłeczka:-)
Trzymam Cię za słowo ;-);-);-)

No i znowu dzwoni!
Oszalał!:wściekła/y:
:-D:-D:-D

Dziewczynki śniło mi się że widziałam w zlewie 2szczęski z białymi zębami trochę mnie ten sen wystraszył może któraś wie co oznacza.
Proszę się nie przejmować snami i wszystkie złe myśli odganiać, zrozumiano? bo będzie lanie inaczej ;-);-)

Dziewczyny Kuba dziś odwalił podobno najlepszy numer w historii szkoły :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D.
Ale masz pomysłowego syna:tak::tak:

No i odebralam wyniki na prolaktynę z obciążeniem, 18 a po obciążeniu 188 :-( ng/mlu o jeju jeju :-(
Ja się nie znam:zawstydzona/y:

A ja dzisiaj się obudziłam o 5rano głodna jak wilk musiałam czymś zająć brzuch więc zjadłam chrupki i jakoś powoli zasnęłam ale naprawdę było ciężko. Tak się zastanawiam co zrobić żeby nie wstawać w nocy a przed snem wczoraj się najadłam bo wsunęłam dużą zapiekankę:-):-).

reklama
Kasiu - gratulacje. Jedna część za tobą teraz druga. ja jazdę zdawalam od listopada do kwietnia. Ale w końcu sie udalo. Wiec tobie na pewno też sie uda. A zdalam już z corcia w brzuszku. :-)

Kinguś a tobie tem suwaczek posuwa szybciutko. Juz nie długo będziesz nam zdjecia kruszynki prezentować.

U mnie ok. Pani dr napisała ze sekcja nie wykazala patologii. Więc chyba nie mam co się doszukiwac . A wogóle to jakieś paskudztwo mnie łapie. mam nadzieję ze nie zlapie. Coś zapopbiegawczo musze wziąść

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry