ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ja brałam luteinę pod język w/g wskazań lekarza i ładnie @ się uregulowałA jak się reguluje @?
;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja brałam luteinę pod język w/g wskazań lekarza i ładnie @ się uregulowałA jak się reguluje @?
;-)
Być może, ale moim zdaniem powinno próbować się lekami uregulować do skutku....bo nieregularne @ przecież o czymś świadczą?! No nie wiem....Byłam. Skutkowało na krótko. U mnie to chyba rodzinne. Np. moja matka chrzestna (bardzo bliska rodzina) też zawsze miała nieregularne. Dopiero po pierwszej ciąży wszystko się wyregulowało. Może i u mnie tak będzie?

Być może, ale moim zdaniem powinno próbować się lekami uregulować do skutku....bo nieregularne @ przecież o czymś świadczą?! No nie wiem....![]()
Trzymaj sie cieplutko!!!!!!!!!Dziewczyny będę się odmeldowywała. Muszę wstawić obiad, a na 17.00 lecę do Mamy, gdzie ma przyjechać makijażystka. Pewnikiem do jutra rana.
Dzięki za wsparcie. Buźka!
Ja bym tak zrobiła......Nie wiem... Może masz rację. Jeśli długo przyjdzie mi czekać na @, to pewnie pójdę pomolestować mojego gina, by coś wymyślił.
:-):-):-)