Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymaj się ciepło,Ja tez uciekam, może wieczorkiem zajrze, albo będę Was jutro nadrabać....
Buziaki...i owocnego wieczoru....;-)
Agniesiu, dosadnie , ale prawdziwie. Tylko co inneo napisać nowej osobie, która trafia na forum w celu szukania wsparcia i pocieszenia?
V_jolka80 witaj.
Lenka również.
.''Witam się i ja
kaska0201 - u mnie też dziś całą noc i teraz dzień leje..i tak zimno, że sie nie chcę z domu wychodzić!No to teraz praktykę trzeba zdać i już można śmigaćPasuje ten piesek do Werci
No to musicie słowa dotrzymać
Ja bym chciała mieć psa, ale jakbym mieszkała gdzieś w domu z podwórkiem..a nie w bloku..bo mi się marzy taki piesek z gór
agnieszka0240 - witaj!I miłego dnia!
karolcia81 - ano uzależniaTo niech @przjdzie i szybko sobie pójdzie
Się będzie działo
No to mnie wstraszyłaś, bo mi nic o lekach przeciwbólowych nie mówili w szpitalu i sobie właśnie nospę wziełam(jak już mnie bardzo bolała) - pomogła i jak widać nic mi nie jest
Na szczęście
Agniesia82 - mam nadzieję, że dobre wieści przyniesiesz. Z testów nigdy nie korzystałam...nie slyszałam nic o tej kliniceTo trzymam kciuki, zeby była
just79 - może to faktycznie migrena przedmesiączkowa!!!
GosiaLew - witaj!też zawsze mam problem z tm, kilka razy sprawdzam czy zamknęłam drzwi od domu czy samochodu itp
kazikz- wita
Agatka - no produkcja jest na maksaCzekamy na śliczne zdjęcie z usg
Co do pająków to ostatnio gdzieś w necie wyczytałam, że ma ich być w tym roku bardzo dużo właśnie
V_jolka80 - ja dostałam antybiotyk, brałam przez 14 dni.Zeby stanu zapalnego żadnego nie było. Mnie puścili dopiero dzień po zabiegu.
She - no spanie w wałkach jest koszmarne!I zawsze mimo wszelkich przeciwności znajdzie się powód żeby sę uśmiechnąć!!!!To czekamy na wynik testowaniaA czemu w kosmos akurat???Heh, szkoda, że jedna.ale przynajmniej wiesz...a @ pewnie nie przez powody o których psałaś
a poślubie bez tej skutecznej metody działacie i będą II kreseczki!!!TO DO DZIEŁA!!A Twój M typowy facet
Matyś - witaj! dla Aniołka (*)tez dopóki nie znalazłam tego forum myślałam, że a tragedia tylko mnie spotkałajeśli chodzi o starania to tak jak dziewczyny iszą, to indywidualna sprawa...ja też po drugiej@mam zielone światełko..
karola322 - mam nadzieję, że Ci miną te sny...
ola81 - miłego dnia!
ewelina28 - i co lekarz powiedział?Nie odpuszczajcie!!!
kingus - to super, że dobrze!
daaa - witaj!MIłego gotowania!
selena - witaj! Ty lepiej npisz co tam u Was słychać?Jak maleńska?
lenka29 witaj i też miłego gotowania!
koti81 - leż, leż, dzidzia najważniejsza!!!No i odezwij sie czasem, żebyśmy się nie martwiły!To ja też łapię te fluidy od Ciebie!!!
Sonita - to witaj w klubie staraczek!Na prawdę się będzie działo!
super rada, działamy jak jajnik zakłuje
Dziewczyny, jesteście niesamowite...też się dołączam do staranek, ale dopiero jak badania porobię i zęby wyleczę!!!A tak jak pisałam już kiedyś zebrać się do tego nie mogęAle jak tak czytam, to się muszę wziąć za siebie...bo@ się wreszcie skończył..a my znowu uważać będziemy musieli...
Oczywiście tradycyjnie już, jak ja mogę wreszcie trochę z Wami posiedzieć to wszystkie uciekają..heh..
Uściski kochane!![]()