Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A z tymi sukienkami to zakręciłaś :-) chociaż ja bym chyba nie zdradzała wybrankowi sekretu. Ja generalnie jestem ignorantką jeśli chodzi o dobór kolorów toteż dla mnie to wszystko by do białego pasowało. Na szczęście mój G ma większe wyczucie toteż pomaga mi w doborze jak mam dylemat. My jednak nie dobieraliśmy kamizelki i koszuli do sukienki i wszystko jakoś się ładnie komponowało :-)Mnie się wydaje, że lepiej jednak chwilę poleżeć i nie lecieć od razu do łazienki. Trzeba szczęściu pomagać :-) Nawet w mądrych książkach zalecają leżenie przez ok. 20 min po przytulankach. Mój G jak to usłyszał to nie pozwalał mi wstawać, chociaż o nogach w górze nie słyszał, więc obyło się bez świecyMyślę że tutaj mycie nie ma nic do rzeczy jeśli chodzi o zajście w ciążę, bo przecież plemniczki :-)bardzo szybko poruszają się w odpowiednie miejsce.
Tutaj jest jeden zasadniczy problem, jak powiedział mi mój gin, kobieta nie ma co miesiąc owulacji

Było mi strasznie smutno bo w tym śnie kochałam go równie mocno jak w życiu. Na szczęście to tylko sen 
Szkoda tylko, że ten wypadek z pieskiem zepsuł Ci dzień :-(Ja już u siebie w domu grzeję od dwóch dni. Przełączyłam termostat w jadalni z OFF na ON i już ciepło :-)Dobrze, że jutro zaczynają grzać w domach. Bo palce od tego zimna kostnieją...