• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane jestem cała w skowronkach.:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Teściwa wczoraj miała wreszcie dobre wyniki w szpitału.
Dziś przed obchodem ordynator powiedział,że ją będą operować.
Darek teraz zadzwonił,że teściwa już po operacji :szok::szok::szok::szok:.
Wszystko dobrze poszło.Wybudziła się bez problemu.
Darek już z Nią rozmawiał.:szok::-D:-D:-D:-D
YUPPIIIII

reklama
Kochane jestem cała w skowronkach.:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Dziś przed obchodem ordynator powiedział,że ją będą operować.
Darek teraz zadzwonił,że teściwa już po operacji :szok::szok::szok::szok:.
Wszystko dobrze poszło.Wybudziła się bez problemu.
Darek już z Nią rozmawiał.:szok::-D:-D:-D:-D
YUPPIIIII

Bardzo się cieszę :-) Pozdrowienia dla Teściowej. Niech szybko wraca do pełni sił :-)

Witam:-)
Bardzo się cieszę :-)

Asiu a Tobie życze takiej podróży do kościoła
1 zdjecie -zwróć uwage co mam w dłoni
z kościoła
2 zdjęcie -zwróć uwage co mam w dłoni
Śliczne wyglądałaś.

A reszta ciężarówek co? Gdzie Wasze fluidy???!!
Proszę bardzo ode mnie to wielkie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tu mała próbka wczorajszej sesji zdjęciowej mojej Mamy...
Będziesz śliczną panna młodą :-):-)

no dobra skoro w "kupie" raźniej to ja już nie czekam do listopada tylko po tej najbiższej @ która ma przyjść już we wtorek ZACZYNAMY STARANKA
:-D:-D:-D

No kochane. JEst . W końcu @ przyszła:-) Super. W końcu coś sie ruszyło
Super :-):-):-):-)

My nadal w dwupaku ;-)

Witam was wszystkie dziewczynki u mnie świeci dziś słoneczko i idę z moją mamcią na zakupy.
As to super, że z teściową wszystko wporządku:-).
Ja mam termin gastroskopii na 14 października i zaraz potem biore się za dentystę brrrr, i jeszcze zrobie usg całej jamy brzusznej, potem poprosze o badania tarczycy, tkoso, morfologie, h- coś tam od wątroby , no i mocz żeby się dobrze przebadać, wyniki cytologii mam wzorowe:tak:.Jestem pełna niecierpliwości jak tak czytam, że wy już możecie się starać, a ja nie:-(, ale na mnie też przyjdzie pora:tak:.
Ja sobie zachowuje fluidki od was na potem:-), w odpowienim momencie je wykorzystam.
Mami Twoja historia wlała we mnie mnóstwo nadziei i wiary dziękujemy, że nas upewniasz w tym, że wszystko będzie dobrze.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc dziewczynki,

melduje, ze zyje. obudzilam sie dzis z bolem gardla i katarem :wściekła/y:

Agatko na tym zdjęciu z kieliszkiem w gorze ;-) bardzo mi przypominasz aktorkę Bridgette Wilson-Sampras ;-)

buziaki

Hej wszystkim!!

U mnie dziś nawet słonko zza chmur wygląda...

karola322 - to co Cię takiego strasznego śni?Czemu jeszcze 2 takie noce???

GosiaLew - do stycznia już niedaleko:)

Agatka - trzymam kciuki za dzisiejsze usg!Ja się pająków nie boję, ale mam straszny wstręt do żab!!!Łapię na zapas fluidy:)

Alutka17 - od Ciebie też!:)

She - będziesz śliczną Panią Młodą:)

As76 - super, że z operacją teściowej wszystko dobrze!Teraz niech szybko dochodzi do siebie!

kinguś - to już ostatnie momenty w tym dwupaku:)

kobietka22 - witaj i udanych zakupów życzę:)

A ja dziś mam totalnego lenia... mam pewne rzeczy do zrobienia, ale boje się zrobić pierwszy ruch...

She - będziesz śliczną Panią Młodą:)

Dziękuję :-)

A ja dziś mam totalnego lenia... mam pewne rzeczy do zrobienia, ale boje się zrobić pierwszy ruch...

Ja zrobiłam ogórkową, poszłam z psem na sapcer, a teraz... Robię sobie kawkę z mleczkiem. Też mam lenia. Miałam usiąść do pracy, ale odkładam to na jutro. Zwłaszcza, że M wróci późno z pracy.

Teraz chyba poszukam inspiracji na jakiś dobry weekendowy obiad. A co mi tam...

Straszny mam dziś apetyt. Co chwilę podjadam ogórkową, a potem zakąszam batonikiem z mlecznym nadzieniem. Szok...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry