• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Sama w sumie nie wiedziałam co się dzieje. Poszłam do lekarza bo myślałam że mam jakieś powikłania.
O swoich obawach pisałam kilkanaście postów wcześniej, jednak wiele z dziewczynek od razu zaleciły zrobienie testu :tak:

no to w takim razie, oby więcej takich powikłań tu było!!!!!!!!
kolejna fasoleczka nam rosnie....

a ja zaczynam satarnka za kilka dni....mam andzieje, że w pierwzym cylku sie uda....
poprzednio to trwało 3 cykle, ale tylko dlatego, że przez te pierwsze dwa, to po przytulankach wstawałam i szłam się umyć bo mi było tak nie fajnie, a dopiero w trzecim cylku zmądrzałam i po wszystkim zakładałm bieliznę i pupa do góry...i tak zasypiałam
i udało się

a ja zaczynam satarnka za kilka dni....mam andzieje, że w pierwzym cylku sie uda....
poprzednio to trwało 3 cykle, ale tylko dlatego, że przez te pierwsze dwa, to po przytulankach wstawałam i szłam się umyć bo mi było tak nie fajnie, a dopiero w trzecim cylku zmądrzałam i po wszystkim zakładałm bieliznę i pupa do góry...i tak zasypiałam
i udało się

Myślę że tutaj mycie nie ma nic do rzeczy jeśli chodzi o zajście w ciążę, bo przecież plemniczki :-)bardzo szybko poruszają się w odpowiednie miejsce.
Tutaj jest jeden zasadniczy problem, jak powiedział mi mój gin, kobieta nie ma co miesiąc owulacji

Myślałam że mam jakiej późne powikłania po zabiegu. Zadzwoniłam do swojego gina a on mi kazał przyjść na badania no i wyszło "szydło z worka" :-)

Och jak ja bym chciała, żeby mnie tak powikłało :happy:

MAM PYTANKO :

U mnie w pracy wszyscy chodzą zakatarzeni, czy myslicie, że będąc na etapie staranek mogłabym sobie brać rutinoscorbin tak profilaktycznie?

Myślę, że tak. To tylko albo aż staranka.

reklama
Myślę że tutaj mycie nie ma nic do rzeczy jeśli chodzi o zajście w ciążę, bo przecież plemniczki :-)bardzo szybko poruszają się w odpowiednie miejsce.
Tutaj jest jeden zasadniczy problem, jak powiedział mi mój gin, kobieta nie ma co miesiąc owulacji

no niby tak, ale wiesz, jak wstawałam to wszystko ze mnie wypływało i nic z tego nie było, a jak po poleżałam....to bingo...więc tak sobie to tłumacze :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry