Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

jak staranka to staranka -codziennie od zakończenia @ do następnej @ -ja nie wiem niby młoda mężatka a już sobie wybiera kiedy? cały czas -mój S uciekał ile sił w nogach:-) ale efekt jest

i wiedzą kiedy coś jest naprawdę nie tak

na kasę chorych -w końcu im za coś płacę tyle siana

jak coś robić to dobrze no nie:-):-):-)
podejrzewam że lekarz nie zaleci żadnych badań -bo oni mają w nosie. My robimy na własną rękę choć podstawowe

ja betę robiłam raz jak test wyszedł pozytywny -chcialam późnie też ale w sumie przecież beta o niczym nie świadczy więc pełna wiary czekam na kolejne badanie -już dziś:-)
SHE we wtorek ma przyjść @ i dopiero po niej ruszamy
Tymczasem tylko swędzi mnie lewa pierś... Wrrr... 
Asia Sonita Karolcia81 Ewelina28 Kaśka rozumiem poród na czerwiec się szykuje -bardzo taktycznie -jeszcze nie sezon urlopowy więc lekarze będą;-)
Powinnyście elektrownię na dymano otworzyć ups znaczy na dynamo:-):-):-)
Fluidki proszę bardzo
z grubej rury
na dziewczynkę -----------------------------------------------------------
na chłopczyka -------------------------------------------------------------
na bliźniaczki -------------------------------------------------------------
na trojaczki ---------------------------------------------------------------
ASIU jakie notujecie kiedyjak staranka to staranka -codziennie od zakończenia @ do następnej @ -ja nie wiem niby młoda mężatka a już sobie wybiera kiedy? cały czas -mój S uciekał ile sił w nogach:-) ale efekt jest
![]()
Aha słuchajcie moje dziecię chyba mamę uspokaja bo dziś mi sie śniło znowu to usg i wszystko było ok więc chyba podświadomie daje mamie znaki zby nie świrowała![]()
Asiu a Tobie życze takiej podróży do kościoła
1 zdjecie -zwróć uwage co mam w dłoni
z kościoła
2 zdjęcie -zwróć uwage co mam w dłoni
Na salę wchodzilam natrzaskana jak bąk a pękł szampan 0,75

SIUSIU TO ROZUMIEM ALE TE SNY A JAK JUŻ DOBRZE ZASNĘ TO MĘŻUŚ DZISIAJ DO PRACY WSTAWAŁ O 4.00 I PO SPANIU. MASAKRA PORADŹCIE COŚ BO JUŻ NIE MAM SIŁY
MAM PYTANKO :
U mnie w pracy wszyscy chodzą zakatarzeni, czy myslicie, że będąc na etapie staranek mogłabym sobie brać rutinoscorbin tak profilaktycznie?
She zawsze wyobrażałam sobie Ciebie jako blondynkę, nie wiem czemu.
Od samego ranka dla was fluidki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
łapcie na zdrówko.....
i miłego dnia