Jestem -byłam w sklepie i aptece po duphaston -już mam dość tych prochów

zjadłam na śniadanie całą cebulę

zasmakowała mi a chciałam tylko 2 plasterki do kanapki:-) trzeba się brać za cebulę i czosnek bo wszyscy wokół kichają i smarkają
Wczoraj zjadłam cały słoik surówki od teściowej -była taka dobra ze nie mogłam się opanować -a S dobrze mówił -nie jedz tyle tego kwaśnego

obiad wylądował w panu kibelku

a myślałam że mamy to już za sobą
Wyjaśniam kochane ten berecik to mózg mojego malca

oczywiście tam są kostki ale takie cieniutkie że widać co się dzieje w głowie -to chyba jedyny czas w życiu człowieka kiedy można zobaczyć co mu w głowie siedzi;-)
Ważyłam się -0,7kg na plusie;-)wow
Karolcia81 gratuluję 14 lat -matko ale to szmat czasu

no jak mnie bolało na @ a @ nie było to była fasolka
Agnieszka Ty już ostatnio o tym teście mówiłaś że niby nie umiesz -trala trala -we dwie znowu rozwalicie towarzystwo i tyle:-) odpoczywaj i motywuj mnie żebym sie tez językiem zajęła
Ewelina28 zawsze tak jest że jak już człowiek myśli że jest ok to coś się chrzani -i zazwyczaj niestety to się dzieje taśmowo. Takie klocki domino... wszystko powolutku wyprostujesz -nie możemy mieć takiego beztroskiego żywota bo... właśnie -dlaczego niby nie możemy

Aga34 to jakiś fenomen jesteś

badali Cię już na tą okolicznosć -dr House na pewno by wiedział o co chodzi
Fuck właśnie dziś dr House w wyborczej jest -zapomniałam kupić
Karola322 no a komu się chciało pisać pracę mgr??? mój pierwszy rozdział miał 40 stron, drugi 25, trzeci 20 a czwarty 10

jak nie możesz nabiału to się nie zmuszaj -po co jesz jogurty jak nie możesz? mi też nie wchodziły ale już mi przeszło i teraz jest ok

wow przy Twoich mdłościach kolacja na mieście??? ja zaryzykowałam raz -od tamtej pory mojego ulubionego sphinksa omijam szerokim łukiem i na samą myśl mi niedobrze

nie ryzykuję jedzenia poza domem
Koti81 a mówiłam -cebula i czosnek

maliny miód i cytryna -no lanie dostaniesz za to smarkanie. Zostaw te leki homeopatyczne i słuchaj -masz miód? ja mam 10 kg w domu to jakby co moge Ci podrzucić:-) -wygniatasz cytrynę i mieszasz z miodem -ja z tym włażę do wanny i wypijam w ciepłej wodzie. Wychodzę, zawijam sie szczelnie w kołderke i leżę (mój S jest terrorystą więc tak mnie trzyma pod kołdrą póki się nie wypocę

) W międzyczasie gorąca herbatka z miodm i sokiem z malin (mam od babci), mleko gorące z miodem i czosnkiem, chleb z masełkiem czosnkiem cebulką i pomidorkiem -za 3 dni bedziesz zdrowa. Kontroluj ciśnienie przy czosnku.
Ola81 witaj -w końcu pękną -tylko jak zaczną pękać hurtowo to nie miej pretensji że co rok to prorok będzie:-);-)
Kaśka koniec świata z tą pogodą

szaro, buro i nijak

gdzie to piękne słoneczko!!!!
Kasiamaj ja tam życzę każdej która chce bliźniaczki -sama miałam cichą nadzieję -a co tam

a zamulanie w domu mnie już dobija -dobrze że weekend się zbliża to mnie S wytoczy z domu:-)
Agniesia82 dokładnie

ja zawsze odpowiadam na słowa "ale z Ciebie stara dupa" -może i stara ale za to jaka

;-) i powiem Wam szczerze jak chodziłyśmy z siostrą na aerobik to sama przyznała że nie mam się czego wstydzić w porównaniu z tymi małolatami:-)
V jolka u mnie słońce robi nadzieję i pokazuje figę zza chmur

dobrze że plamienie się kończy teraz byleby do @ a później uż leci -wizyta kontrolna, badania i kolejny cykl mija;-)
Asiu she będzie ładnie -mówię Ci kochana

u nas całe lato było beznadziejnie a od środy przed ślubem do środy po ślubie żar sie z nieba lał myślałam że zejdę

na szczęście w limuzynie i na sali klima ale w drodze od fryzjera do domu myślałam że padnę i tapeta mi spłynie na chodnik -znajdź jakiegoś kota i nakarm

moja teściowa mówi że jest taki przesąd -jak karmiłaś koty to będzie pogoda

ja się nie więc martwiłam bo kota mam i byle czego to on nie jadł

a buty też wystawię -nawet 2 pary. OOOOO niech poprawia -myślę że jak mu tak pojedziesz po ambicji to czyszczenie będzie konkretne

Kinguś wszystko będzie ok -czekam na wieści z wizyty. Kciuki trzymam za szyjkę

niech sie tam robi jaka powinna być:-)
Ewcik83 gratuluję fasolki

oczywiscie ze normalne -mnie przestał boleć dopiero w 11/12 tc czyli całkiem niedawno. Ciągnęło kłuło i wogóle ale lekarz mnie uspokoił że wszystko rośnie. A bierzesz luteinę albo duphaston? jak sie czujesz? mozesz brać nospe -tylo zwykłą nie forte
Kasikz moze Cię odgruzować??? jak Ty chcesz nadrobić 4 dni na bb
GosiaLew ja pamiętam o tej umowie ble ble ble i kasie itp no ale mamy październik jakby ostatnia @ była we wrześniu to w grudniu byś zaczęła 3 miesiąc... to byś się wyrobiła -oj tak tylko namawiam:-) nie mogą sie przyznać kochana -wiesz jakie to by znaczyło odszkodowania????
Just79 witaj:-) wzajemnie!!!
Daaa już Ci się przypomniało co miałaś napisać??? pracuś:-)
Wiolka1982 oj Ty to pojutrze za poważnie traktujesz -ja tak dosłownie tego nie biorę i czasem to trwa... tydzień:-) życzę Ci zdrowego dzieciątka albo dzieci -wszystko jedno ile byleby zdrowe

bardzo dobrz egin zrobił -super
Pardoes super!!! bardzo się cieszę ze wszystko jest ok
Emik27 witaj -dla Twojego Aniołka zpalam (*). Jeśli masz ochotę zostań z nami -doping w starankach i rozmowy pomagają

@ przyjdzie na pewno.
Ruda85 no mniej mnie bo jak codziennie mam nadrabiać po kilkanaście stron to mi słabo

i musze jeszcze na kwietniówki zajrzeć i limit czasu przy kompie się kończy. A w domu też są obowiązki i nie chcę sie zatracić w wirtualnym świecie;-) też sie zastanawiam co u dziewczyn i Hani??? cisza -zapomniałay o nas -nie pomyślą ze sie martwimy:-( Jestem z Tobą.... świtełko dla Twojego Aniołka (*)
As nie chciałabyś książki o swoim zyciu napisać?
Kobietka22 no niestety też nie nadążam -tzn staram sie ale wymiękam
no cóż -mąż to nie rodzina i niestety nie będzie dla mnie ważniejszy od dziecka -tak jak ja nie będę dla niego -ale to mamy ustalone. Ja wiem że jak urodzi się brzdąc to nie będę już dla Niego najważniejsza na świacei -i powiedział mi to szczerze wiec ja żadnych kartek wieszać nie będę;-)
Ja pierdacze dziewuchy brak mi słów oczy mi z orbit wyłarzą