Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
witajcie kochane ja po śniadanku ale dalej w piżamce dzisiaj jakaś taka rozlazła jestem i nic mi się nie chce. Jestem zła bo mój mężuś chyba się rozłoży albo to tylko przejściowe leciało z niego górą i dołem więc nie wiem jak ten nasz wekendzik spędzimy żeby się tylko nie okazało że ja spedzę go w jednym pokoju a on w drugim żeby mnie nie zaraził niczym.jestem -byłam w sklepie i aptece po duphaston -już mam dość tych prochówZjadłam na śniadanie całą cebulę
Zasmakowała mi a chciałam tylko 2 plasterki do kanapki:-) trzeba się brać za cebulę i czosnek bo wszyscy wokół kichają i smarkają
wczoraj zjadłam cały słoik surówki od teściowej -była taka dobra ze nie mogłam się opanować -a s dobrze mówił -nie jedz tyle tego kwaśnegoObiad wylądował w panu kibelku
A myślałam że mamy to już za sobą
Wyjaśniam kochane ten berecik to mózg mojego malcaOczywiście tam są kostki ale takie cieniutkie że widać co się dzieje w głowie -to chyba jedyny czas w życiu człowieka kiedy można zobaczyć co mu w głowie siedzi;-)
ważyłam się -0,7kg na plusie;-)wow
karola322 no a komu się chciało pisać pracę mgr??? Mój pierwszy rozdział miał 40 stron, drugi 25, trzeci 20 a czwarty 10Jak nie możesz nabiału to się nie zmuszaj -po co jesz jogurty jak nie możesz? Mi też nie wchodziły ale już mi przeszło i teraz jest ok
Wow przy twoich mdłościach kolacja na mieście??? Ja zaryzykowałam raz -od tamtej pory mojego ulubionego sphinksa omijam szerokim łukiem i na samą myśl mi niedobrze
Nie ryzykuję jedzenia poza domem
No cóż -mąż to nie rodzina i niestety nie będzie dla mnie ważniejszy od dziecka -tak jak ja nie będę dla niego -ale to mamy ustalone. Ja wiem że jak urodzi się brzdąc to nie będę już dla niego najważniejsza na świacei -i powiedział mi to szczerze wiec ja żadnych kartek wieszać nie będę;-)
ja pierdacze dziewuchy brak mi słów oczy mi z orbit wyłarzą![]()
Dlatego tu zaglądam żeby dawać nadzieje :-):-)Kinga Ty to już w zasadzie na wylocie, przykłady takie jak Twój zawsze podnoszą na duchu
Na pewno będzie dobrzeTroche sie już boję co wyjdziePodświadomość działa i wymyślam juz jakieś straszne rzeczy!!
![]()

Jej dziewczyno jakie Ty masz przeżycia, książkę mogłabyś napisać.znalazłam chwilkę to Wam napiszę o teściu.

No to super:-)Przyszła @, tak więc jestem szczęśliwa, bo nie muszę biegać po lekarzach, tym bardziej, że przez ten tydzień nie mam ubezpieczenia zdrowotnego![]()
PrzytulamDziś mam, dziewczyny kiepski dzień...
O to będziesz miała urwanie głowy.Witajcie kochane,
ja w pracy -padnięta. W weekend był u nas kuzyn w środę , czwartek teściowie a dzisiaj przyjeżdzają moi rodzice![]()
Jedz cebulkę na zdrowie.Jestem -byłam w sklepie i aptece po duphaston -już mam dość tych prochówzjadłam na śniadanie całą cebulę
zasmakowała mi a chciałam tylko 2 plasterki do kanapki:-) trzeba się brać za cebulę i czosnek bo wszyscy wokół kichają i smarkają
![]()

.
i dałam do przybrania kwiatkami.Moja @ jest dziwna wczoraj jej nie było a dziś znowu jest
.
, ja sobie robie teraz swój naturalny kolorek do tej pory miałam blond pasemka i strasznie zniszczyłam włosy w końcu od 5 lat je farbuje i postanowiłam zrobić sobie swój kolorek i poczekać aż włoski odrosną sobie na spokojnie bo włosów nie obetne za żadne skarby.
, a mój tesc non stop gada z chce wnuka ze ile mozna czekac to kurzjace jest i jest nam wtedy przykro:-(Doskonale cie rozumiem karolcia u nas minely dwa lata i do tej pory jak spotykamy dawno nie widzianych znajomych to mowia tak: to wy juz tyle po slubie a dzieci nie macie?z taka mina:, a mój tesc non stop gada z chce wnuka ze ile mozna czekac to kurzjace jest i jest nam wtedy przykro:-(