• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dzień dobry

u nas dziś zaświeciło słonko więc i humor trochę lepszy.
jeszcze trochę i zacznę przygotowania do wyjazdu.

Wiolka-jedziemy jutro na wesele.
Agnieszka-trzymam kciuki.
Kaśka-a co zmiana fryzurki się szykuje???-może nam pokażesz efekt końcowy???
V jolka-tulę mocno!!!
Aga34-zdrówka.
13x13-ja tak juz dłuższy czas zamulam.pewnie jak macie okazję to fajnie jest gdzieś sobie wyjść.-my już dawno tak sami z J nie byliśmy nigdzie-zawsze idziemy we trójkę.

miłego dnia.

reklama
13x13Wiesz wydaje mi sie ze twoj maz ma troszke racji nie stresuj sie bo to zawsze stres.Ja chodzialm na kurs i tez mialam stresy i wtedy wlasnie bylam w ciazy i niewiem czy to tez nie mialo wplywu na to ze ciaza obumarla a jak zdawalam egzamin to juz bylam po zabiegu no zdalam za pierwszym razem az sama sie zdziwilam chyba za te cale cierpienie co przezylam to byla nagroda:-).Wiec kochana przemysl to po co masz sie stresowac.Pozdrawiam;-)

Gosia no to niedobrze -gdyby nie to że jestem blondynkom już dawno bym to obliczyła i puknęła Cię w czoło że coś mi ściemniasz z tym styczniem i 3 miesiącami:eek: bo to już słyszę od 3 miesięcy:cool: no ale źle zakombinowałam a raczej dobrze ale za późno:rofl2:

Kasiamaj
więc miłej zabawy! ja się zaczynam dopiero wynurzać z domu bo lepiej się czuje -całe dni nudności nie sprzyjały entuzjastycznym spacerom itp. Poza tym trzeba zrobić zakupy -po pierwsze szmaty jesienno zimowe (losie już widzę te torby:szok:) no i cała sporzywka i chemia do domu -bo jak już idziemy w dźunglę supermarketu to wynosimy wszystko:confused2:

Lenka29 ja i stres:confused2::confused2::confused2::confused2:stresu ja nie przechodzę bo co ma być to będzie i tyczy się to każdej dziedziny zycia -oprucz mojego szkraba ale to wynika ze zmartwienia po prostu. Ja luzak jestem i mogę tak o sobie powiedzieć z czystym sumieniem. Przed każdym w zyciu egzaminem czytałam jakąś ksiażkę a nie powtarzałam jak reszta ludzi. Po prostu wierzę w siebie -szkoda czasu na stres. Raz poszłam na egzamin do wykładowcy którego w zyciu nie widziałam -zrobiłam rozeznanie czy jest sam w pokoju bo akby było dwóch facetów to nie wiedziałabym do kogo mówić -weszłam i mówię "ja na egzamin" a on do mnie "z jakiego przedmiotu" hmmm zapanowała cisza :cool2::cool2::cool2::cool2: zapytał więc łatwiej "który rok":-p:-p zdałam na 3;-)

Gosia no to niedobrze -gdyby nie to że jestem blondynkom już dawno bym to obliczyła i puknęła Cię w czoło że coś mi ściemniasz z tym styczniem i 3 miesiącami:eek: bo to już słyszę od 3 miesięcy:cool: no ale źle zakombinowałam a raczej dobrze ale za późno:rofl2:

Ja mam światełko od ginka od września i przez 2 miesiące mogłabym się starać czyli wrzesień i październik, więc stwierdziłam, że to bez sensu i wolę dostać umowę na czas nieokreślony, zawsze można potem ciągnąć wychowawczy, co prawda bez pieniędzy, ale to lepsze niż bezrobotna matka z dzieckiem.

A teraz moje drogie dziewczynki ja idę do pracy

cześć dziewczyny...

Agatko jeszcze nie gratulowałam dużego bobaska... strasznie się cieszę że jest wszystko w porządku... teraz to juz musi byc dobrze...

dla wszystkich staraczek na nadchodzący weekend:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alutka..Trzymam za Was kciuki..Teraz już wszystko będzie dobrze, a kruszynka z tygodnia na tydzień będzie rosła i rosła..Niech Ci co są w niebie trzymają nad Wami teraz ochronny parasol szczescia..

reklama
Dzieki za trzymanie kciukow:)
Nie bylo tak zle...Ja to zawsze narobie sobie strachu-hihi.
Pogoda paskudna.Pada i jest zimno.Mialam dzis obrany moj krotki plaszczyk z zeszlej zimy...Dwa guziki u gory zpiete a reszta nie bo wystaje brzuch-hihi.
Zaraz jade do przedszkola...jak super,ze mamy weekend:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry