reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@ pprzylazla... oglaszam oficjalnie rozpoczety cykl staranek :) za tydzien zaczynamy :) bedzie mega trzesienie ziemi wraz z tapnieciami na kopalniach.

mam isc do gina? przed czy juz po fakcie? bo sama nie wiem, jak bylam w lipcu to powiedzial ze sie tam wszystko juz odbudowuje... hmm moze pojde zaraz po @, doradzcie mi dziewczyny

@ pprzylazla... oglaszam oficjalnie rozpoczety cykl staranek :) za tydzien zaczynamy :) bedzie mega trzesienie ziemi wraz z tapnieciami na kopalniach.

mam isc do gina? przed czy juz po fakcie? bo sama nie wiem, jak bylam w lipcu to powiedzial ze sie tam wszystko juz odbudowuje... hmm moze pojde zaraz po @, doradzcie mi dziewczyny

to zalezy jak sie ogólnie czujesz?
ja byłam przed pierwsza @...potem po drugiej @....a potem tuż przed trzecią, ale u innego...po oficjalne zielone swiatło....i on kazał przyjśc jakieś dwa, trzy tygodnie po pozytywnym teście...więc ja bynajmniej do gina wybieram sie dopiero z fasolką...

13x13 sorki nie na twoje urodzinki tylko na moje 12.08 :p ja sobie prezent sama zrobie a tobie musi twoj m :p hihi, wedlut tego @ to termin bedzie 5 sierpnia wiec predzej na moje bede miec prezenta :-)

Już jestem...
A zaglądam rzadziej, bo..
A to wyrwałam ząbka, a potem cholernie bolało...
A to wczoraj od rana do późnego wieczora zawsze gdzieś pędziłam...
A pierwsza @ wcale nie była bolesna, aż się zdziwiłam,
bo przed zabiegiem zawsze bolała jak cholewka...

reklama
Do góry