• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kasiu jeszcze raz -super super super. Motylek ma rację nie zawsze trzeba leki... ja nie chciałam duphastonu bo uważałam że on nic nie wnosi... ostatnio nie pomógł a teraz wyniki progesteronu miałam super -ale lekarz dał profilaktycznie... no i stąd słabo, mdło i gehenna:-( teraz jak zmniejszałam dawkę to zauważyłam że im biorę go mniej tym lepiej się czuję i mniej boli mnie brzusio:confused: powiedziałam to ginowi ale nie skomentował:cool2:

Alutka17 zaczyna zaczyna:-( 17tc jutro się zaczyna a mama się uśmiała ze zdjęcia że wyglądam jak najedzona:-p poczekam to urośnie... a co u Was kiedy wyniki? kiedy jakieś zdjątko dla nas? jakieś wieści???

Asiu
lipiec to dobra data -bo moja też i byliśmy w marcu zapytać o terminy sali a Pani powiedziała ze są tylko październikowe:-( no i jeden lipcowy -to sru i po krzyku:-) to będzie dla Was ciężki weekend ale macie siebie...

Pozostałe dziewczyny pozdrawiam i przepraszam że nie odpisze każdej -S w domu na wolnym, spaliśmy do 13 z hakiem:eek::eek::eek: z przerwą na śniadanko:-) a teraz idziemy robić obiadek. Miłego dnia babeczki i czekam na kolejne suwaczki:tak:

reklama
Kasiu0201 Gratuluje Fasolki i życzę spokojnych 9 miesięcy :tak:
Mam nadzieję ,że w wakacje będzie duży urodzaj dzieciaczków :-)
Ja w poniedziałek idę na badania krwi sprawdzić tarczycę itp. jeśli wszystko będzie ok to też zaczynamy starania boję się tylko o te wyniki.:-(
Pozdrawiam Was wszystkie!!!

dziewczyny ide na rozmowe w sprawie pracy 04.11 trzymajcie kciuki zebym sie dostala bo mam 5 minut piechota do tej pracy wiec bliziutko i praca w moim zawodzie w kancelarii finansowo ksiegowej :) musze sie zabrac za rachunkowosc zeby pokazac co ja potrafie :) ciesze sie ze zadzwonili bo to znaczy ze jednak cos mam w tym cv :), tylko jak mnie przyjma to musze z dzidzia poczekac az dostane umowe na jakis dluzszy okres zebym mogla troche spokojniej pracowac.... hm chyba musze obraczke zdjac na ta rozmowe, bo wiadomo mloda mezatka = dziecko... z drugiej strony jak oni takimi kategoriami mysla to mam ich w d.... obraczki nie zdejmuje bo to jakbym sie meza wyrzekla..

Agatko ja juz niedlugo tez tak sobie pospie-hihi.
Ja robie obiad i biegam czytac co piszecie:)
Zrobilam sobie wlasnie fotke mojego wielkiego brzucha,ale wstawie wieczorkiem lub jutro jak znajde kabel do aparatu.
Milego po poludnia:)

Ps.Tez mialam chomiczka.Mial na imie Szczepanek i byl boski.Pewnego dnia sam wydostal sie z akwarium i zwiedzil szafki w kuchni z talerzami i okolice za meblami-hihi.Pozniej ladnie sam wrocil i trzeba bylo mu zrobic mala kapiel bo byl troche umorusany-hehe.Umarl ze starosci(meczyl sie biedak i na koniec juz na oczy nie widzial) i pamietam ze ryczalam jak nie wiem...

dziewczyny ide na rozmowe w sprawie pracy 04.11 trzymajcie kciuki zebym sie dostala bo mam 5 minut piechota do tej pracy wiec bliziutko i praca w moim zawodzie w kancelarii finansowo ksiegowej :) musze sie zabrac za rachunkowosc zeby pokazac co ja potrafie :) ciesze sie ze zadzwonili bo to znaczy ze jednak cos mam w tym cv :), tylko jak mnie przyjma to musze z dzidzia poczekac az dostane umowe na jakis dluzszy okres zebym mogla troche spokojniej pracowac.... hm chyba musze obraczke zdjac na ta rozmowe, bo wiadomo mloda mezatka = dziecko... z drugiej strony jak oni takimi kategoriami mysla to mam ich w d.... obraczki nie zdejmuje bo to jakbym sie meza wyrzekla..

Pati obrączki nie ściągaj, bo jak będziesz podpisywała umowę to i tak to wyjdzie, bo wpisujesz nazwisko rodowe, a poza tym w cv mogłaś zaznaczyć stan cywilny, chyba, że nie napisałaś? A jak Cię nie zatrudnią ze względu na to, to wtedy będzie jawna dyskryminacja!!! I miej ich wtedy gdzieś, hihihi. W każdym bądź razie powodzenia, trzymam kciuki.

A ja byłam dziś umówiona na pomiar okien i pan zapomniał, dopiero w poniedziałek będzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pati, trzymam kciuki za rozmowę :-)

eh, jestem głodna to mi nie dobrze, najem się też mi nie dobrze - widać muszę obczaić jakiej wielkości porcje są dla mnie w sam raz, i jeść co dwie godziny ;-)
no i dzisiaj to mnie taaaaka senność ogarnia, dobrze, że jeszcze chwila i weekend :-)

Pati ja również trzymam kciuki. A z tą obrączką to różnie bywa.Ogólnie to przykre,że pracodawców interesuje nasze życie osobiste tak jakby sami go nie prowadzili, nie mieli żon, mężów czy dzieci.Ja kiedyś nie dostałam pracy " bo nie miałam męża i dzieci". Niedoszły pracodawca stwierdził, że "skoro nie mam to będę chciała mieć i po co mu ktoś taki".Pani przede mną również nie dostała tej pracy "bo miała dziecko".Oni nie raz nie wiedzą czego chcą i powiem jedno:teraz cieszę się,że nie pracuję dla tak głupich ludzi".

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry