• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
aga- to nie tak ja tez straciłam 2 ciąże i wiem ze to co sie dzieje moze i jest zapisane gdzies u góry Jednak ja uwazam ze przyczyna jest gdzies indziej ze moze moj organizm szwankuje i musze sie zbadac i ewentualnie leczyc Ja tez mam synka i dlatego nie daje mi to spokoju ze moje dzieci obumieraja

aga irlandia podziwiam twoje podejście, ale może masz je dlatego że masz już 3 wspaniałych dzieci i jest ci lżej masz kogo przytulić dla kogo żyć
nie wiem mnie jest jakoś trudno pomimo że mineły 3 mies od poronienia teraz nie wiem czy sie udało czy nie nadal pamietam a teraz jestem wystraszona czy bedzie ok jezeli faktycznie zafasolkowałam

marlena ja owulacje zazwyczaj wyczuwam mam lekki ból jajników i tak jakoś czuje bo wtedy mam też o wiele większą ochote na pieszczoty:tak:

Aguś bardzo dobrze mówisz;-)
Ja też mam 3 za sobą i zaczynam robić badania.
Mam nadzieję że przyczyną jest coś co można leczyć, jeśli tak to jestem gotowa przejść przez długą listę leków aby urodzić bobaska.
Jeśli nie dowiem się co jest przyczyną to będę musiała zastanowić się czy chcę jeszcze raz przez to przechodzić.
Najgorszą opcją jest konflikt genetyczny- wtedy nie będzie szans na zdrowe dzieciątko.
Ale na dzień dzisiejszy jestem pełna nadziei....

marlena ja nie mowie zeby nie szukac przyczyny sama chce wiedziec...chcialam tylko powiedziec ze potrzebujemy troche wyluzowac i nie stresowac sie tak bardzo bo to dobrze na kolejne ciaze nie wplywa....ja wiem ze to latwe nie jest ale im dluzej bedziemy w stanie zawieszenia tym gorzej bedzie nam przez to wszystko przechodzic....ja tam twierdze ze co nas nie zabije to mimo wszystko wzmocni:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry