Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ewela ty pisalas ze masz inny wiek ciazy wedlug lekarzy, chodzi o to ze oni licza od ostatniej miesiaczki i wszedzie tak sie liczy bo trudno jest wyliczyc dokladny dzien zaplodnienia chyba ze bylo to przez invitro, owulacja moze wypadac w inny dzien niz zaplodnienie bo jednak komorka troche zyje i plemniki tez. dlatego podaje sie date porodu od ostatniej miesiaczki![]()

czy wedlug @ ktory to masz tydzien ciazy?? bo chyba suwaczka masz wedlug zaplodnienia, my tu wszystkie wklejamy suwaczki wedlug @![]()
dzień dobry moje kochane królewny
R poszedl sobie do pracy a ja powolutku sprzątam
mowię do niego że wypadaloby umyć okna przed świętami i firanki zmienić a on na to że się sam tym zajmie
czyję się fantastycznie tylko zaparcia mnie strasznie męczą i senna jestem jak tylko się obudzę to zaraz z powrotem bym spała i łapię tak z godzinkę i do konca dnia mam spokój
a no i w mięsnym dziś mi jakos niedobrze się zrobiło
umowiłam się też do doktora tego samego co chodziłam poprzednim razem trochę gburowaty ale konkretny idę 10 listopada na 15.10